Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julciacias

byly facet i problemy.. ;(

Polecane posty

Gość julciacias

odezwal sie do mnie znowu moj byly z ktorym juz rok nie jestem.... on ma narzeczona staraja sie o dziecko i biora slub w przyszlym roku..on do mnie pisze kiedy jest sam w domu..kiedy ona wyjezdza badz jest w oracy nan oc zebysmy sie spotkali i pokochali jka kiedys ze mu tego brakuje itd. inne bzdury ;/ zastanawia mnie tylko dlazego tak robi? skoro twierdzi ze jak ocha a co chwile dostaje wiadomosci od niego ze chcialby sie znowu ze mna kochac..ze mu bylo wspaniale itd. ja nie spotkam sie z nim w zadnym celu,..chociaz przyznam ze przyszla mi taka mysl aby jej zrobic na zlosc tak jak ona zrobila kiedys mi...ale po co mam sie ponizac...

Gość kllllikkkk
taki typ faceta Moja koleżanka ma dwóch takich byłych, oboje są żonaci ale od czasu do czasu któryś się do niej odezwie wspominając dawne czasy oraz proponując spotkania Nie wiem czemu tak robią, to oni odeszli, oni wybrali a jednak dalej się jej przypominają

Gość julciacias
uwazacie ze dobrze robie'???

Gość kllllikkkk
pisałam Ci już ale nie widzę swojego postu

olej go. w ten sposób zemścisz się na nim a okażesz się lepsza od niej:)

Gość julciacias
Tym bardzije ze jescze kiedys ta jego dziewczyna do mnie dzwonila z grozbami ze jak sie nie odczepie od niego itd ;D jak to on do mnie pisze..ale jej przedstawil to w innym swietle najpewniej...

Gość Powiem tobie, że
dobrze zrobiłaś, że rozstałaś się z takim idiota Dziwię się, że z nim w ogóle rozmawiasz On po prostu chce się dowartościować, mysli, że od czasu do czasu mały numerek z toba poprawi swoje ego Na twoim miejscu po prostu powiedziałabym mu jasno i prosto z mostu, że trafił pod zły adres Jak mu tak niedobrze z tamta to co go trzyma, droga wolna więc niech z ciebie nie robi głupiej

Gość Powiem tobie, że
dobrze zrobiłaś, że rozstałaś się z takim idiota Dziwię się, że z nim w ogóle rozmawiasz On po prostu chce się dowartościować, mysli, że od czasu do czasu mały numerek z toba poprawi swoje ego Na twoim miejscu po prostu powiedziałabym mu jasno i prosto z mostu, że trafił pod zły adres Jak mu tak niedobrze z tamta to co go trzyma, droga wolna więc niech z ciebie nie robi głupiej

Gość che miec seks
na zawołanie i za darmo dziwię się jak wy dziewuch nie sznujecie się

Gość no to mogłas
jej pokazać co on do ciebie pisze

Gość juz nie powiem jak
ciebie traktuje opanuj się dziewczyno, pomysl, myślenie nie boli

Gość zuzul
Jak chcesz jej przykrość zrobić, to zadzwoń lub napisz jej, żeby trzymała swojego faceta krócej i żeby przestał do Ciebie pisać. On się odczepi, a na niej się zemścisz ;)

Gość kurde faceci to jednak swinie
juz sama nie wiem czy kazdy tak robi czy to tylko wyjatki? ja Ci powiem zeby sie zemscic ( choc to troche chujowe taka zemsta) to poprostu spotkaj sie z ta lady i pokaz jej co wyrabia jej chłoptaś.ale tak co najlepiej w tych sms bedzie o seksie itp. wtedy byc moze skonczy sie sranie w banie.

Gość julciacias
Nie no ja wam powiem ze nie..nic robic nie bede a jemu sie znudzi....a im dlugiego szczesliwego zwiazku nie wroze... bo chyba wzajemnie siebie zdradzaja...