Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julka02

DIETA

Polecane posty

Gość Julka02

ostatnimi czasy miałam straszne załamanie psychiczne , zebrało się trochę żalów i smutków co przeobraziło się w pzybycie na wadze. W ciągu 3-4 miesięcy przytyłam z 67 kg na 78kg i czuję się strasznie z tego powodu. Jednak w końcu stanełam na nogi, czas zabliźnił moje rany i chcę odzyskać dawną siebie ... mam już rozpisana dietę, z tego powodu byłam dziś u dietetyka tylko nie wiem ile tak naprawdę muszę schudnąć by wyglądać dobrze i posiadać wymarzoną wagę. Mam 177cm i jak już mówiam ważę 78kg tak więć waszym zdaniem ile kilogramów powinnam zgubuć ? :)

Gość hmmmmmm;/
tak z innej połki mam troche beke bo widze z ekolezanka ma prawie identyczne wymiary przezycia i to samo imie;) zbieg okolicznosci ja wlasnie walcze z ta waga cholerna a minimum mozesz ważyć 59 kg przy tym wroscie ale po co ci az 59 kg i byc na lini miedzy niedowaga a norma:)

Gość Julka02
Właśnie sama nie wiem , jedni mówią , że 5 kg i będzie dobrze , inni , że 20 a jeszcze trzeci , że w ogóle nic więć co tu począć ;P

Gość hmmmmmm;/
wiesz co wiem po sobie bo mamy te same wymiary wzrostu choc ja mam 180cm ;) i przy 68kg to nei zbyt mi sie podobalo brzuch byl jeszcze odstajacy ;/ i wlasnei troche sie nerwow i innych neiciekawych sytuacji natukło ze si etroszke przytylo pare kilo ale i tak 2-3 kg i wroce do swojich 68kg ale ma zamiar schudnac do 62 zeby juz calkowicie zlikwodowac brzuch ibo w tych 68kg to sie dobrze nie czulam;/ no wiesz a ty schudnij do tej wagi w jakiej najlepiej bedziesz sie czula tylko nie pzrechodz granicy niedowagi:D

Gość Julka02
Moją wymarzoną wagą jest waga 55 - 57 kg ;P Jednak mam koleżankę tego samego wzrostu czyli 177 cm , która waży 49 kg i wygląda przecudnie ;D Ale chyba nie mam takiej motywacji by schudnąć do 49 ;P

Gość hmmmmmm;/
szok przy takim wzroście 49kg? aż mi sie wierzyć nie chce:D to ja obniżam stawkę wagową na 55:D a co mi tam heh dam rade:) nie tyle kilogramow sie chudlo;)

Gustujesz w anoreksji ?? 49 kilo przy 177 cm ?? Toż to szkieletor jest a nie ładna dziewczyna. Idealnie będziesz wyglądała między 60 -65 w zależności jaką masz budowę ciała.

Gość Julka02
NIe , dlaczego ! Jeżeli miałabym możliość doprowadzenia swojej wagi do 49 kg to byłabym przeszczęśliwa :) Patrzcie na Eweline - "http://www.maxmodels.pl/ewelina_lesiak,1.html#zdjecia_dol Cudowna figurka :)

Gość hmmmmmm;/
ja bym nie dała jej 49kg szybciej 56-57

Gość Julka02
53 ;P No ale 3 czy 4 kilo niewielką różnicę robią ;D

Gość hmmmmmm;/
hmm tak se patzre na ta stronke i wpisalam wszystkie laski przy wzroscie ok 180cm wazace ponizej normy wedlug bmi to wcal enie wygladaja na wychudzone czy tez anorektyczki:) wiec nei wiem czyzby waga wszystkim sie popsula albo grawitacja mniejszA?:D

Gość Julka02
Szczerze mówiąc to one tam wszystkie się wychudzają , mogłabym podać stonę mojej koleżanki na tym profilku , która przy twoim wzroście waży 60 kg ale obawiam się , żeby nie miała nic przeciwko ;D

Gość hmmmmmm;/
no tu by sie juz bardziej zgadzalo ze tyle ona wazy ale jak inne ogladałam to wogole waga wrecz nie realna do takiego wzrostu.. u niektorych nawet kosci tak nie widac przy 50-55kg przy takim wzroscie:D

Gość Julka02
A no tak to jest ;P NIe wiem kogo one chcą oszukać ale to już ich sprawa :) A co do Iriny to na żywo wygląda jeszcze szczuplej , na tych zdjęciach jakoś tak grubiej ale tak czy tka figure ma świetną :) i oszukiwać nie oszukuje . A ty jaką diete stosujesz , może przeniesiemy sie na gg bo tutaj nibardzo się pisze a zawsze mogłybyśmy się wspierać w chwilach słabości no chyba , że niec chcesz to nie :)

Gość hmmmmmm;/
tylko wiesz nie chce podawac na forum swojego gg bo to roznie bywa a nie chcianych i hamskich komentarzy na gg nie chce... moze podaj swoje albo napisz mi go na ten mail zeby mniej wiecej prywatna jakos byla;) pomorzanka881@wp.pl

Gość hmmmmmm;/
:)

Gość julka02
Napisałam do Ciebie na maila :)