Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lejziii

LAdy Gaga - Telephone - co ona tam mowi???

Polecane posty

Gość lejziii

Gaga siedzi w samochodzie z Beyonce i mowi: ru sure you wanna do this honey bee? A beyonce odpowiada: what do you mean my ...., no wlasnie my co?? Brzmi jak my zor, czyli moze my sour, ale to sensu nie ma.

Gość nigdy nie ma coś więcek
zapodaj linka do tej piosenki

Gość lejziii
problem w tym, ze na youtubie sa wersje bez tych slow w samochodzie. nie mowi sure, zreszta bez sensu, what do you mean my sure?

co bezsensu? poprostu odpowiada co masz na mysli czy jestem pewna...podstawy anglka sie kłanaiaja....

Gość lejziii
Bez sensu byloby powiedzienie: What do you mean MY SURE. Trzeba bylo napisac, ze ona mowi what do you mean AM I SURE, co juz sama wiem po wsluchaniu sie. Zajmij sie lepiej swoim angielskim albo umiejetnoscia tlumaczenia:O

Gość .....ot..co......
beyonce odpowiedziala What do you mean am I sure

te jak sam twój nick wskauje jestes leniwa a ja mam dobry słuch...czas abys wybrała sie po aparacik...nie ma za co

Gość lejziii
Masz chyba problemy z logicznym mysleniem. Zakladam watek i pisze, ze nie rozumiem koncowki, czyli gaga mowi my honey bee, a beyonce odpowiada jej innym okresleniem my cos tam. Zamiast po ludzku napisac, ze ona nie mowi wcale my, tylko powtarza jej pytanie, to piszesz, ze mowi sure, czyli my sure:O 🖐️

dla mnie jest to logiczne ze nie jestes az taka tepa i ze skapniesz sie ze chodzi mi o samo słowo sue bez my to chyba oczywiste no cóz myliłam sie....

Gość no wiesz co hmmmm
Ja też tak zrozumialam, trzeba bylo napisac ze mowi "am i sure" , a nie udawac teraz inteligentniejsza niz jestes :D

Gość n9999999
abraja nie znasz sie na angielskim to co napisalas niema sensu ty jestes idiotka ja mieszkam w angli 5 lat i dobrze wiem

Gość n9999999
what do you mean am i sure? oznacza co to znaczy czy jestem pewna? o co ci chodzi ze pytasz czy jestem pewna tak mozna powiedziec ale troche za dlugie ;)

Gość buahahahahahahhaahahah
kuuuurwa znowu ta jebnieta suka arbaja!!!! ABRAJA SMIECIU WYPIERDALAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dysk
Abraja ,nie udzielaj sie przeciez i tak nie wiesz co ,piszesz nie na temat jak zwykle