Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wropolirl

Przegralem zaklad ze znajoma.Ktora opcje z tych 2 wybrac?

Polecane posty

Gość wropolirl

niestety przegralem zaklad ze znajoma,a bylem taki pewny,chodzilo o to ze miala ruszyc autem pod gorke nie cofajac sie nawet o 1 cm...niestety udalo jej sie,a byla taka flegma,widzialem nieraz jak jezdzi,katastrofa,zreszta jak WIEKSZOSC kobiet,gaslo jej auto przy ruszaniu ..nie wiem jak to zrobila no ale teraz musze "odpokutowac"1-mialbym sie rozebrac do naga i uslugiwac jej i kolezankom w jakis wybrany wieczor 2-w parku mam chodzic przy niej na smyczy i udawac zwierzatko...oj wpadlem i to ostro,nie wiem co wybrac bo i to i to jest tak samo upokarzajace,ale cos musze,tylko co?

Gość sajshsdkkd
bylo. po cholere sto razy to samo wymyslasz

Gość to drugie
2

Gość twittiekittie.
2

Gość jasne ze 2

Gość wropolirl
cham----sp.......po......gl.......po prostu tam mi sie zacielo,zreszta ty jestes tak po..... ze nie zrozumiesz idi....

Gość wropolirl
twititie--dzieki,widzisz dalem ten topik tu bo tam gdzies indziej 2 strona zaczela nie dzialac.....policzylem ze jednak wiecej jest za 2 niz za 1...poczekam jeszcze na inne glosy,dzieki.....wpadlem z tym zakladem i to ostro

Gość wropolirl
moja opinia---dzieki,ale czy to ja mam sie tym bawic??ja nago sluzacy dla kolezanki i jej znajome ktora znam pare lat???zobaczymy,jeszcze nie podjalem tej decyzji

Gość wropolirl
nacz h.....-jestes tak p....yyy ze szkoda gadac,NIE WIESZnie odzywaj sie,i idz spac po jutro przeciez do szkoly....podstawowki idziesz......chociaz moze juz skonczyles na 5 klasie i siedzisz w domu i sie nudzisz sk.....sk.....ly

Którejkolwiek opcji byś nie wybrał-baw się tym :) Tylko tak wyjdziesz z tego z honorem. Potraktuj to jako takie jednorazowe szaleństwo, które będziesz na starość miło wspominał ;) Przy pierwszej opcji mniej będzie świadków dlatego tę właśnie opcję Ci polecam.

Gość wropolirl
moja opinia--wiem mniej swiadkow tylko ze nago ah sam nie wiem,ale dzieki za doradzenie,jakos to zniose