Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klausss

czy bogaci faceci mają ładniejsze żony od uboższych facetów?

Polecane posty

Gość klausss

idzie to w parze? np. żona bogatego jest ładna, zgrabna itd., a uboższego średnioładna, grubsza..hmmm...zauważyliście takie coś? ;)

Gość tak, na ogół tak własnie jest
ale od każdej reguły są wyjątki. Znam taką parę - on brzydal, mało zarabia, a ona piękna, szczupła i przypuszczam że zarabia więcej od niego. Jak ten facet zdobył taką żonę to naprawdę nie wiem, ale jestem ciekaw:)

Ja zauważyłam tylko, że często jest tak, że jedna osoba w parze jest brzydka a druga ładna. Jak przystojny facet to brzydka kobieta, jak brzydki facet to piękna kobieta. Ja i mój mąż to wyjątek-on przystojny, a ja piękna :p ;)

Gość bogaci i młodzi- na pewno
u starych pryków to nie jest zasada.

Gość veet1
Oczywiscie, ze tak. Bogaci bogaca sie przy I zonie-rowiesniczce, ktora zajmuje sie domem, wychwuje dzieci, a oni moga poswiecic sie robieniu kasy, a jak juz dorobia sie, to staruchy ida w odstawke i biora za zone conajmniej 15 lat mlodsze pusta lasie, ktora mozna pochwalic sie na salonach.

No pewnie. Kurwa prawie każda kobieta to blachara. Widzi dobry wóz i se myśli " a co mi tam, dam mu dupy a i się będę woziła dobrą bryką, koleżankom aż pocieknie na ten widok".... Takie są realia, ale jak napisałem PRAWIE wszystkie kobiety takie są. Znam kilka normalnych, lecz niestety to są tylko jednostki... :(

Gość zdechla ryba
jestescie porabani liczy sie milosc o ile wiecie co to jest

Miłość??? W tych czasach? Co ty bredzisz... Kurwa miłość umarła... Teraz są same kurwiszone w różowych wdziankach, przyjebane jak ścisk do biurka i liczy się tylko kasa.... "Oko za oko, ząb za ząb, a czemu dupa za pieniądze?""

Gość zdechla ryba
jestescie zdemoralizowani do kosci czas na resocjalizacje tylko cipami i hujami myslicie

Gość dfsfds43d
nie mają . Na przkyklad Michal wisniewski z ich troje jest pasztetem i jego żona tez jest pasztetem . Takze bogaci nie musza miec ladnych kobiet

Chuja o mnie wiesz więc pogadać se możesz.... Wiem jak jest i zdania nie zmienię. A te swoje resocjalizacje wsadź sobie w dupę :)

Gość zdechla ryba
u prostytutek wiekszosc kobiet i facetow jest takich