Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 przysz艂a kasjerka:))))

szkolenia Agencja PKO

Polecane posty

Go艣膰 Przysz艂a kasjerka:)
Aha no widzisz ty wiesz na czym to wszystko polega, a ja nie mam o tym zielonego poj臋cia:( ty juz wszesniej pracowa艂as na podobym stanowisku? czy to jest Twoja taka pierwsza praca?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pkooooooooo
nie, ja jeszcze nigdy nie pracowa艂am na takim, nawet podobnym stanowisku. Mam dobry kontakt z by艂膮 pracownic膮, i z jedn膮 kt贸ra ca艂y czas pracuje; opowiedzia艂a mi troch臋 o co w tym wszystkim chodzi; ale to i tak wszystko wyjdzie w praniu, teoria to nie wszystko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pkooooooooo
napisz prosz臋, jak by艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Przysz艂a kasjerka:))
hej! moje szkolenie powoli dobiega konca:) Pierwsze szkolenie mia艂am 3 dni z produkt贸w sprzedazowych i standard贸w jakosciowych ( wyk艂ady), drugie trwa艂o 5 dni ( z aplikacji informatycznych O-ZSI, viper, e-doradca, itragraf. Powiem Ci, ze bardzo dobrze ze ono tak d艂ugo trwa bo przez ten okres bardzo dobrze opanujesz te programy i po powrocie ze szkolenia bedziesz mogla samodzielnie pracowac ( programy nie sa trudne, ale duzo tez zalezy od tego na jakich trafisz trener贸w), teraz 4-5 maj mam szkolenie z technik sprzedazowych. Wszystkie szkolenia koncza sie egzaminami. Ogolnie jestem zadowolona, ale jeszcze bardzo duzo nauki przedecmna. Trzeba opanowac naprawde duzo materia艂u:( Jak masz jeszcze jakies pytania to pisz:) Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pkooooooooo
ja zaczynam za 2 tygodnie i jestem wszystkiego bardzo ciekawa; czyli konkretnie uczyli was np. kredyt贸w, lokat itp? musisz si臋 nauczy膰 r贸偶nych ofert? zasad udzielania kredyt贸w, warunk贸w lokat?? jak si臋 wyp艂aca kredyt w agencji?, czy to o to chodzi? obs艂ug臋 Vipera te偶?? no to faktycznie chyba dobrze :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Przysz艂a kasjerka:))
No wiec tak na pierwszym szkoleniu uczysz sie wszystkich produkt贸w sprzedazowych: kredyt贸w, lokat, rachunk贸w itd..Musisz znac dobrze wszystkie oferty..komu, jaki itd.. na jakich warunkach, to wszystko co klientowi sie oferuje...Vipera tez masz na drugim szkoleniu z aplikacji komp. Powiem Ci szczerze, ze tego wszystkiego jest tak duzo, ze nie da sie od razu tak wszystko ogarnac.. ja jestem juz w pracy 2 dni i powiem Ci, ze trosze jestem przerazona:( trzeba miec naprawde duza wiedze i byc na maksa skupionym bo bardzo latwo pope艂nic jakas gafe:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olooo777777777
Przysz艂a kasjerka:)) zagl膮dasz tu jeszcze? jak by艂o p贸藕niej w pracy? Ja mam jutro rozmow臋, o co moga mnie zapyta膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czekajac na szkolenie
Witam, ja r贸wnie偶 czekam na szkolenie i nie wiem czego si臋 spodziewa膰. Szkolenie ma trwa膰 tydzie艅. Mo偶na si臋 do niego jako艣 przygotowa膰???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olooo777777777
hej, jak d艂ugo czeka艂a艣 na odpowied藕 po rozmowie kwalifikacyjnej? bo u mnie ju偶 4 tygodnie mija.. i nie wiem czy mam jeszcze na co czeka膰, og艂oszenie by艂o aktualne do wczoraj. Odpowiedz prosz臋 :)

Udost臋pnij ten post

Szkolenie mam za dwa tygodnie. A sama rozmowa nie by艂a zbyt skomplikowana. Standardowe pytania.... czemu akurat tu ?, czy si臋 nie boj臋 pracy z got贸wk膮? itp. Z tego co si臋 orientuj臋 szkolnia w du偶ych miastach s膮 jako艣 raz na miesi膮c.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olo77777777
wiem, rozmow臋 ju偶 mia艂am, interesuje mnie ile PO rozmowie do ciebie zadzwonili, 偶e idziesz na szkolenie?

Udost臋pnij ten post

:] Faktycznie co艣 藕le przeczyta艂am. Po ok. 2 tygodniach zosta艂am zaproszona na drug膮 rozmow臋 na kt贸rej mia艂am "sprzeda膰 " jaki艣 wybrany przeze mnie produkt. My艣艂a艂am 偶e to drugi etap ale na zako艅czenie rozmowy szefostwo oznajmi艂o 偶e chc膮 ze mn膮 podpisa膰 umow臋 :) po tej rozmowie czeka艂am jaki艣 tydzie艅 na wiadomo艣膰 偶e szkolenie odbywa si臋 za dwa tygodnie....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olo77777777
a to szkoda pewnie juz sie nie odezw膮 :( a zdradzisz mi jakie wojewodztwo?

Udost臋pnij ten post

Witam serdecznie, czy kto艣 mo偶e co艣 wie o najbli偶szym szkoleniu, prosz臋 o kontakt gdzie jest i kiedy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ela22225555
dziewczyny jak wam sie pracuje ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 B DdxSD
a czy w Bia艂ymstoku beda takie szkolenia, kurcze nawet nie wiadomo gdzie sie dowiadywac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ela222222222
olaboga, ale co? by艂a艣 na rozmowie i oddzwonili, 偶e s膮 na tak i idziesz na szkolenie? i teraz si臋 nie odzywaja?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olabo24
no w艂a艣nie nie mog臋 podj膮膰 pracy do kiedy nie mam szkolenia.. i tak z szefowa czekamy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ela222222222
aha, czyli prace masz zapewniona tylko na szkolenie sie tak d艂ugo czeka? masakra. Ja si臋 zastanawiam czy z艂o偶y膰 cv, bo prac臋 mam, ale jak wida膰 z tym pko to nie wiadomo jak d艂ugo trzeba czeka膰 na zacz臋cie pracy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madzzia2105
czy mo偶e kto艣 obecnie czeka na szkolenie? czekam ju偶 prawie miesi膮c na termin szkolenia i ci膮gle nic nie wiadomo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
szkolenie jest 4-8 maa w Poznaniu - dzisiaj dosta艂am dane

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madzzia2105
w dniu dzisiejszym tez dosta艂am informacje ze 4 maja jest ale w Bia艂ymstoku. Jednak ja zrezygnowa艂am ze wsp贸艂pracy na rzecz innego banku :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li chodzi o szkolenia to bardzo fajne s膮 w Stefczyku, szczeg贸lnie te we W艂adku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy kto艣 jedzie na szkolenie do Tych 16.01.2018 i jest z okolic Gliwice, 艁ab臋dy, Pyskowice?

Udost臋pnij ten post