Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tajemnicza Dama..

Zajebiste fryzury

Polecane posty

Witam moich fanów :) :D Otóż - chciałam się Was poradzić. W związku z tym, że nadeszła długo oczekiwana wiosna, pragnę doprowadzić swoje włosy do ładu po tej masakrycznej zimie :D Toteż byłabym bardzo wdzięczna, gdybyście wklejali tu linki do fajnych fryzur :) Wiem, że teraz jest modny nieład na włosach, a więc go mam :D Owszem, wygląda to zajebiście, ale nie mam już pomysłu, jak upinać włosy :( Naturalnie falowane, długie do pasa. Zaznaczam, że studiuję, więc niech to nie będą jakieś mocno wyszukane fryzy :D Takie na co dzień ;) Dzięki za pomoc ;) 👄

Gość Damo masz włosy
do pasa? w dodatku falowane? :)...pokażesz zdjęcie ?

Gość ty nie masz fanów
:O :O :P

Gość cooo
Dama to jaki krótki długi:)

Gość cooo
nie nie moge nie mam:(

Gość cooo
włosy Dama włosy :P

Tajemnicza Dama.. - myślę ,że coś się znajdzie na co dzień aby nie niszczyć włosów możesz robić sobie francuza (jeśli potrafisz sama sobie zrobić albo masz kogoś kto Ci go zaplecie) :) możesz wiązać sobie włosy do góry w koka :) ja tak robię wtedy włosy się nie niszczą:) a jak mi się zachcę to prostuję albo ponieważ mam włosy podatne na kręcenie to pozwalam im się pokręcić:) tyle ,że u mnie spanie w mokrych nie wychodzi najlepiej :o ja muszę umyć włosy i nałożyć piankę później chodzić w ręczniku aż troszkę podeschną wtedy ślicznie się kręcą:) oj rozpisałam sie a tu nie o tym temat:) poszukam jakiś linków:)

Gość cooo
o dobry pomysł z tym francuzem ,nie Dama:P

Gość cooo
tak na poważnie to wklepie jutro jakis link:)

No to się pytam, o co chodzi? :D Z włosami, oczywiście :P Czarna Porzeczka - bardzo Ci dziękuję :) Koki już wszystkie wykorzystane :( Spróbuję z tym francuzem :) Co do pielęgnacji - nie mam stałych kosmetyków. Cały czas próbuję czegoś nowego :) Nie lubię prostować, bo aż taka okrutna dla nich nie jestem :P A poza tym - szkoda czasu, zwłaszcza, że muszę zazwyczaj wcześnie wstawać :( Obecnie używam kosmetyków z firmy Fructis. Są nawet nawet :) I bardzo mają bardzo ładne zapachy :) Ale mi chodzi głównie o fryzury :)

Gość cooo
wyprzedzili mnie z francuzem ,a juz było tak blisko:P

Gość cooo
Dama to tylko...emo zostało:)

Przepraszam za wcześniejsze powtórzenie. Te fryzury są okropne :O A poza tym - chodzi o upinanie, a nie, farbowanie i przycinanie. Nie chcę iść do fryzjera, bo moje mi się podobają ;) Chodzi tylko o upięcie :)

Gość cooo
i do tego brunet wieczorowa pora:)

Gość cooo
to moze skróc...i tak zostaw

http://www.przewodnikmp.pl/forum/richedit/upload/2ke782cb7704.jpg a co Ty na tą fryzurkę ??:) a francuz mi się podoba ale wiesz mi tylko wtedy kiedy jak się już uplecie przy głowie i dalej nie robi się warkocza albo tylko troszkę i od razu związuje dzieki temu włoski są dłuższe:) a tu link jak go robić : http://www.przewodnikmp.pl/forum/richedit/upload/2ke782cb7704.jpg poszukam coś jeszcze na pewno się znajdzie a na youtube dziewczyny często są filmiki na których dziewczyny pokazują krok po kroku jak zrobić jakąś fryzurę :) Tylko jest tego tyle ,że trzeba szperać chwilkę :)

Bardzo Ci dziękuję Porzeczko :) Tylko linka wkleiłaś tego samego :D Tą fryzurę ze zdjęcia... coś podobnego mam właśnie teraz na głowie :D Tylko, że kręcone i bardziej ... ''podniesiony'' ten ''irokez'' :)

Gość demi27
mam takie same wlosy, dlugie do pasa, lekko falowane, niestety faluja sie glownie z tylu...wiec... nie prostuje, bo szkoda, ale czasem susze na szczotce okraglej, konce pod spod, ladnie wygladaja nawet po 2 dniach (ale mam dosc suche). ladnie wyglada zrobienie sobie warkocza a'la Tymochowicz, w poprzek glowy. czasem robie 3 warkoczyki dopierane od gory glowy,tzn jeden na czubku i dwa bokami a reszta to juz jak wygodnie, albo puszczone albo w jeden warkocz ida. poza tym lubie sobie zlapac kitke z gory wlosow, tak na wysokosci polowy glowy , a reszte wlosow dolych zlapac w kitke przy karku, ladnie sie ukladaja, masz wrazenie objetosci z tylu a fryzura trzyma sie caly dzien i nadaj sie gdy nie masz czasu na szybkiego umyc a sa juz lekko nie bardzo;) , super wyglada i jest bardzo modny warkocz zebrany z boku glowy lub kitka, oczywiscie idaca z przedzialekim z boku. ja mam dluga grzywke ktora zapuszczam i tez wyglada ok. na duze wyjscia fajnie jest kazde pasmo zawinac w jedna strone tak zeby samo chcialo robic rulonik, nie wiem czy zrozumiesz. i zebrac to wsuwkami w koka lub pol-koka czyli znowu wlosy z gory glowy nie wiem jaki styl prezentujesz, ja jestem nauczycielka, wlosy nie moga mi przeszkadzac, majtac sie i nie mam czasu rano na misterne ukladanie, wiec jestem samozwanczym mistrzem ciekawych upiec, bo nudnie wygladac nie lubie;P sorry ale zdjec nie dam

Tajemnicza Dama.. - myślę ,że coś się znajdzie na co dzień aby nie niszczyć włosów możesz robić sobie francuza (jeśli potrafisz sama sobie zrobić albo masz kogoś kto Ci go zaplecie) :) możesz wiązać sobie włosy do góry w koka :) ja tak robię wtedy włosy się nie niszczą:) a jak mi się zachcę to prostuję albo ponieważ mam włosy podatne na kręcenie to pozwalam im się pokręcić:) tyle ,że u mnie spanie w mokrych nie wychodzi najlepiej :o ja muszę umyć włosy i nałożyć piankę później chodzić w ręczniku aż troszkę podeschną wtedy ślicznie się kręcą:) oj rozpisałam sie a tu nie o tym temat:) poszukam jakiś linków:)