Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elzbieta krolowa Walii

Jak ukryc zdrade? Pytam tylko doswiadczonych ,ktorzy zdradzili

Polecane posty

Ja niechce ukryc zdrady,ale musi zrobic to facet z ,ktorym sypiam.darujcie sobie tylko obelgi ,i wyzwiska,czy ktos ma jakies konkretne porady o ukrywaniu zdrady?

Gość ale co chce ukrywac?
co to za problem , musi tylko dobrze kłamać i uważać żeby się nie pomylić ;)

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyy
nie nosić telefonu przy dupie

yyyyyyyy..........paskudna sprawa.... miał siłę zdradzać, to teraz musi znaleźć siłę trzymania mordy w kubeł..

Gość doswiadczonaona
twoj facet musi uprawiac sex z ta druga regularnie, brak zainteresowania seksem jest czestym objawem zdrady

a ja zawsze wierzylam, ze prawda wczesniej czy pozniej i tak wyjdzie na jaw - i jak do tej pory sie to sparwdza

Zle sie wyrazilam,chodzilo mi raczej o wymyslanie historyjek ,zeby znalesc czas na skok w bok,Jak ukrywac najlepiej ten czas gdy chcemy byc ze soba

Nie nosic telefonu przy dupie i regularny seks ze swoja babka,ok to cos dobrego,wezme to pod uwage:-)

Gość poświąteczna
Kłamać kłamać i patrzeć w oczy przy tym.

Gość buh buih buh
nie zmieniac swojego zachowania. tzn nagly brak kontaktu z partnerka czy tez przyplyw checi do rozmawiania/spedzania czasu razem moze byc podejrzany. co do wymowek - jesli to maja byc regualrne spotkania moze powiedziec ze zaczal chodzic na silownie i ma zajecia 2 razy w tygodniu - raz niech idzie naprawde (bo inaczej bedzie podejrzane ze czesto chodzi o a cialo sie nie zmienia) a raz moze sie spotkac z toba. jesli chce moze partnerce zaproponowac wspolne cwiczenie (ale takby jej nie pasowalo a on zaliczy + ze pomyslal o niej). inna sprawa to moze byc kurs angielskiego (Czy czegos innego).

Gość buh buih buh
co do telefonu - moze go raz na jakis czas zostawic (byloby podejrzane gdyby facet bral ze soba komorke do kibla) ale oczywiscie pusty - wiadomosci sluzbowe lub osobiste jednak mocno bezplciowe - czy idzie na piwo, czy widzial cos tam i majac 110% pewnosci ze nie napiszesz (oczywiscie jestes zapisana w sposb 'normalny ' gdyby zona sprawdzala ksiazke adresowa)

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyy
najlepiej niech zalozy nowy email i odbiera go tylko w pracy niech nie dzwoni do ciebie, nie wpisuje w tel. jako włodek, bądź inny grzesiu bo to najczęstszy błąd, kobieta to odkryje musi uważać, żeby nie pachnieć tobą, twoimi perfumami zeby nie wracać póxniej z pracy wazne jest, zeby jego organizacja dnia nie ulegla znaczacej zmianie zeby nie znalazła twojego wlosa w samochodzie, badz na jego odzieży niech sie stara zachowywac normalnie, niech nie zaczyna dbac przesadnie o swoj wyglad dwa telefony sie nie sprawdzaja, kobieta szybko odkrywa drugą kartę, drugi tel większość facetow jest zbyt głupich, zeby zdradzać, kiepsko kłamia, plączą się i zostawiają ślady , a najlepsze jest to że są przekonani o tym, że kobieta tego nie widzi. Nie cierpię takich szubrawców.

Gość kobiecy punkt widzenia
wyslij mu raz na jakis czas smsa jak kolega z pracy. niech kasuje smsy od razu, raporty tez. silownia to dobra wymowka. wyjazdy sluzbowe, o ile zona nie ma szans sprawdzic. cotygodniowy meeting z "kumplami" na mecz albo piwo.. tylko pamietaj ze z takich wypadów wraca się podchmielonym..

Gość andziiiiaaaa
nic nie mowic,i jak co wyprzec sie nawet jak by cie zlapal,powiedz to ci sie wydawalo...

Gość buh buih buh
oczywiscie ze nie wpisywac jako 'wlodek' . trzeba wpisac normalnie - jesli ma np ludzi powpisywanych 'jan nowak' to mozesz zostac 'anna kowalska'. jesli kazdy jest 'mietek', 'antek' to bedziesz po prostu 'ola'. niech tez bedzie jasne KIM jestes. np w razie smsa od ciebie (wybacz ale zadne erotyczne nie wchodza w gre - chyba ze gdy jest np w pracy i za chwile amcie sie spotkac wiec skaksuje go) moze powiedziec 'to anka - praktykanta marcina - szef mi ja przydzielil dopoki tamten nie wroci z delegacji/szkolenie' albo np 'siostra kolezanki' czy cokolwiek. pamietaj ze kobiety zapamietuja informacje wiec jesli raz zostaniesz anka-asystentka to bedziesz nia do konca! i niech mowi o tobie prawde - jesli jestes blondynka niech mowi ze jestes blondynka - faceci marnie zapamietuja zmyslone historyjki bo nie sadza ze beda zapamietane a to blad. latwiej mu bedzie trzymac sie wersji jak wygladasz gdy bedzie to prawda

Tez mysle,ze jakis sport to dobra wymowka,moj byly tez tak jezdzil raz w tyg.;-) Mozliwe,ze tez mnie zdradzal

niech nie rzuca glupich zartów typu: jade do kochanki, bo i o takich slyszalam...:(

A no tak,czesto slysze wlasnie,ze najwiecej wpadek przez smsy

Gość ale co chce ukrywac?
my się spotykamy tylko w czasie pracy, ale oboje prowadzimy firmy więc możemy sobie na to pozwolić nie potrzebuje on żadnych wymówek ;) w końcu sami jesteśmy sobie szefami wiec nikt nas nie zwolni, on częsti jezdzi po klientach, wiec w biurze nie musi siedziec , ja prowadze firme w domu ;)

Gość buh buih buh
nie zrzucac na prace - to jest tak popularne ze az nudne. jesli chce raz na jakis czas uzyc tej wymowki (z braku innej) musi to rozegrac w planie 2-3dniowyn - jednego dnia przynosi do pracy papiery mowiac ze ma amse roboty ale zamaist tego je z partnerka kolacje, troche gadaja i pada zmeczony po przeczytaniu 2 stron raportow. nastepnego dnia moze znowu poczytac papierki ale glownie robic rzeczy domowe i trzeciego dnia pada do partnerki sakramentalne 'kochanie, musze zostac w rpacy dluzej. probowalem w domu popracowac ale sama widzialas jak to sie konczylo'. wtedy jest racjonalne podloze zostania dluzej w pracy. nagle zainteresowanie garberoba czy cialem bywa podejrzane. silownia moze byc o tyle dobra ze np mozna powiedziec cos stylu 'kotku mam brzuszysko po zimie a chcialbym pojechac z toba w te wakacje gdzies. nie moge przy tkaiej lasce byc spaslym tlusciochem bo mi cie jakis ratownik poderwie'. Albo np 'kotku zamaist na piwo chodzimy z chlopakami na silownie'. pilnowanie sie z zapachem czy innymi 'pozostalosciami' jest oczywiste - facet nie moze pachniec, nie moze miec sladow ciebie (zadnych ugryzien, drapania po plecach, szminki, malinki itd)

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyy
to z tym zeby zaproponowac kobiecie wspolna silownie, wiedzac ze jej nie pasuje to własnie czesty blad, madra babka, znajaca swojego faceta i nie uwazajaca go jeszcze za kretyna, skapnie sie, ze cos nie gra. mieszkaja razem, wiec znaja swoje mozliwosci czasowe. Ja kiedys chcialam sprawdzic swojego faceta i poszlam na impreze, ktorej termin mi nie pasowal i nadzialam sie na te druga. Z premedytacja mi zaproponowal tę impre, wiedząc ze odmówię, a ja w ostatniej chwili poinformowalam go, ze przyjdę.

Gość buh buih buh
nie zawsze musi chodzic o termin - moze byc to np typ sportu - facet chce chodzic na zajecia dla kulturystow a zona na aerobik albo np jemu blizej cwiczyc obok pracy a jej blizej domu itd.

wlosy szczegolnie! pilnuj czy nie zostawiasz gdzies kłaczkow;) np. w samochodzie. i niech wyrzuca rachunki z knajp, parkomatów i innych dekonspirujacych elementów.

buh heheh nie no ja go grysc raczej nie bede:-D .Ale dziwi mnie,ze tak duzo wiecie,ze tak duzo macie pomyslow,kazda rada jest dlamnie cenna

co do tych wlosow,to i ja i ona mamy dlugie blond,chyba nie bedzie tak zle z wlosami

wihelm chyba ta ksiazke musialabym zakopac w ogrodku

wiemy, bo zycie jest duzo bardziej skomplikowane niz by sie chcialo;) lepiej pilnuj, bo jak zacznie weszyc to rozrózni.. kiedy kobietom wlacza się kontroler, to widzą wiecej niz przez noktowizor;) aha zapomnialabym. niech nie zostawia samochodu pod twoim domem, tylko ulice dalej. troche zmyli jakby miala go sledzic:D

Gość buh buih buh
mnie raczej dziwi brak komentarzy za kogo ludzie cie uwazaja. z innych wymowek - lekarz (glownie dentysta bo ten jest najlepszy - moze byc nagly bol zeba wtedy gdy chcecie sie niespodziewania spotkac i wtedy nawet moze byc to na dluzej - wiadomo ze czasem moze odstac w kolejce nawet gdy jest to nagly bol bo lekarz akurat ma na fotelu kogos) - tylko znowu nie mozna naduzywac bo wszystko co powtarzane staje sie podejrzane (no i jakies rachunki za te kontrole tez by sie przydaly). szkolenia (weekendowe kursy sa najlepsze bo wymowka ze szef zasugerowal awans w zamian za nowe kwalifikacje - niestety platne) moga byc tez meskie spotkania - regularne, cotygodniowe spotkania z kumplami (moze to bys jakas pasja typu paintball czy granie w cos tam na kompie razem czy piwo czy cos innego)