Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie o cene kolczyków

hej dziewczynki i kobietki ile byście dały za takie kolczyki???

Polecane posty

http://www.voila.pl/061/9kste/?1 ?? pierwsze pytanie to czy są ładne a drugie to ile byście za takie dały tylko kulturalnie :) dziękuję

a jakbyście dostały w prezencie?? nosiłybyście czy raczej obciach??

Gość jhkfkfkf
na bazarach takie są po4-5zł a i mi się nie podobają

Gość JAGODKAjagodka
1. nie bardzo 2. góra 5zł

Gość jhkfkfkf
nosić bym nosiła bo złe nie są mi akurat się nie podobają ale obciach to to nie jest do wielu rzeczy takie pasują właściwie do większości

no bo mam taką rozkminkę z przyjaciółką , ona dostała takie kolczyki od chłopaka na urodziny , oczywiście udawała zadowoloną i wogóle że pamietał itp. ale później spotkałyśmy sie i mowie jej że to plastik taki...że już lepiej jakby nic jej nie dał...no ale myślałam że były chociaż warte z 10 zł ;/ a Wy mówicie że 5 ;/ tu nawet nie chodzi o pazerność, ona taka nie jest, ale ten koleś zarabia kilka tysi miesiecznie i dostaje kase od rodzicow ... biedny nie jest a ukochanej takie coś dał :( może myślal że sie nabierze że to srebro??

ale z drugiej strony patzrąc na prawde ciezko od jakiegokolwiek faceta wymagac wybujałej wyobraźni i pomysłowosci, więc niech się cieszy ze wogole pamietał, wielu by nie pamietało :D:D

Mysle ze spokojnie mozna to dolaczyc do topicu o sknerskich zachowaniach facetow. Kolczyki wygladaja jak uzywane. Ja kiedys w ramach odstresowania zrobilam lepsze z resztek koralikow, a i tak wstydze sie je dac komukolwiek za darmo :D

ładne te kolczyki Energiczna Trzydziestko :) zwłaszcza te w serduszka...no wyglądają subtelnie , ale jak moja kumpela przymierzyła te swoje (musi w nich chodzić i pokazać chłopakowi że je nosi) no i z daleka wyglądają nawet okej, tylko z bliska trochę festyn...

niech nosi przez miesiac a potem jeden wywali i powie z wyrzutem ze zgubiła na zajeciach fizycznych, na basenie, na ulicy gdzie kolwiek, takie kolczyki latwo sie gubi :D

no ja to w ogóle w kolczykach sie nie lubuje, sama nie noszę, nie znam się... stąd moje pytanie :( rany czemu faceci są tacy...co ja mam powieedzieć przyjaciółce?? że spytalam na forum i sie okazało że to dobre kolczyki?? czy prawdę ? że to obciach wart kilka złotych?? wiem że będzie jej przykro że chłopak tak ją nisko ceni:(

Gość moze niech
najpierw sprawdzi czy naprawde sa takie byle jakie i tanie, bo jak wyrzuci a sie okarze ze nie byl to szajs, to nie bedzie wtedy jej tak przyjemnie i wesolo. Ludzie pisza ze sa za 5 zeta, ale widza tylko zdjecie wiec nie wiedza