Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arleta M

cd spuszczenie bo nie ma drugiej strony

Polecane posty

dowcipna jesteś :):) napisałem dwa razy może za chwilę się pojawi :)

:) i może zrezygnuj ze słowa "spuszczanie" mnie ta czynność kojarzy się z wodą w toalecie :)

nie pamiętam co napisałem pewnie jak zwykle nic mądrego troszkę cierpliwości :)

hm musialbym się powtórzyć, na gorąco lepiej mi się pisze poczekaj chwilkę :)

nie wiem ile masz lat ale to nieważne, nie gniewaj się masz chyba bardzo idealistyczne podejście do pewnych spraw, to nie jest takie proste.... oczywiście nie musisz mnie traktowac poważnie.

moim zdaniem Twój mężczyzna robi to dla Ciebie, nie podejrzewam go o zainteresowania wschodem ale Ty najlepiej to wiesz czy interesuje się seksem tantrycznym i takimi rzeczami,

ok dla mnie ale ... mnie to nie kreci jak on to robi na sile. A znow jak jest naturalny to pare ruchow i ja nie zdaze dojsc. On by chcial zebysmy mieli orgazm rownoczesnie! Z poprzefnim mialam ta kze dochodzil i znowu mogl i ja dochodzilam z nim..

mnie cieszy kiedy mogę sprawić swojej kobiecie przyjemność ale wymaga to opanowania i kontrolowania siebie, często jest tak, że jeżeli się długo mężczyzna powstrzymuje nie może mieć wytrysku i trzeba to poprostu przyjąć, jest to kwestia zaufania do drugiej osoby. Nie można od razu szukać w sobie winy, musisz być bardzo niepewna siebie. Jesteś atrakcyjna z pewnością i nie jej brak jest tu powodem. Jak widzisz nie możecie się zgrać, takie zgranie to jest najwyższa sztuka dostępna niewielu. Zawsze ktoś ma wczesniej a ktoś później

jak on sie powstrzymuje to jest dla mnie jakies sztuczne i wiem ze on sie kontroluje i nie jest mu przyjemnie. Tylko nie wiem dlaczego potem on juz jest zmeczony po tym pierwszym razie.. moze wiek- 45 lat?

no wlasnie ale ja pozniej nawet nie mam bo on juz jest zmeczony albo sie juz nie angazuje potem, nie wiem... moze mnie nie kocha i jest egoista?

wczesniej jeszcze ja kdoszedl to mnie piescil ustami i bylo mi super no ale to jednak nie to samo. I jego tez to denerwuje (tak mowi) ze mi nie moze dac tej przyjemnosci!

no właśnie i porównujesz go do poprzedniego to jest błąd bo ludzie sa różni, poza tym trzeba się do siebie dopasowac to wymaga czasu i też zadnej gwarancji nie ma, seksem trzeba się cieszyć i nie traktowac go na poważnie do końca :)

wiesz trudno nie porownywac bo roznica jest kolosalna. Woeiem i ja sie ciesze i nie narzekam, mi jest dobrze. Ale on niestety twierdzi ze t onie ma sensu....

i wiesz zamiast sie starac i perobowac i sie razem dogadywac to on daje za wygrana i idzie do innej , myslac ze to bedzie jego polowka... i tak juz mial wiele razy, wiele prob ...

a to tego nie rozumiem jest albo z Tobą albo z kimś innym

no rozstalismy sie, bo on tak stwierdzil.... szok dla mnie Ale ile on moze szukac i czego???

więc to mógł być tylko pretekst, nie bedzie on będzie inny ;) nie szukaj winy w sobie

mozliwe, ze pretkest i ze po prostu on musi " zaliczac" a facet ma 45 lat... normalnie szok! I juz trzy dni po zerwaniu pisal do nie jze ja kocha i teskni no szok.. podrywacz jakis? I to mezatka i pracownica jego. Wczesniej tez byl podobno e takich "ukladach"

teraz doczytałem na temat wieku, wiesz wiek też ma swoje blaski i cienie. Ale też facet powinien mieć doświadczenie, a zachowuje się jak ......... gówniarz

jeste mądrym mężczyzna. moglbys na koniec wyrazic swoje zdanie o ty mwszystkim, o jego zachowanuiu? Prosze i juz cie niebede meczyla dluzej!

wiem tylko tyle co napisałaś :)) odpowiedź znasz. Trzeba się szanować choć czasem to boli i raczej nim sobie głowy nie zawracaj

co do peanów na mój temat przesadziłaś :P