Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stokrotka567

Zaparcia Pomocy

Polecane posty

Od dziecka miałam zaparcia (rodzinne= do WC chodziłam 4 razy w tyg gdy miałam 12 13 14 lat stolec oddawałam raz na tydzień sama bez żadnych preparatów przeczyszczających jednakże teraz mam teraz mam 16 i od roku nie oddaje stolca sama gdy nie wezmę środków przeczyszczających nie pójdę do kibelka a co najgorsze normalna dawka sense korz itp syropków tabletek nie pomagają tylko gdy je przedawkuje potrafię nawet nie iść do wc 3 tyg wiem ze to jest nie normalne od 3 miesięcy jestem na diecie antz zaparciowe i nie daje wiekszych efektów jeszcze mam jeden problem bo od 10 miesiecy nie mam okresu )nie bylam wc jestem jestem dziewica nie wiem co robić pisze do was bo moze wy macie jakieś sposoby na zapaarcia albo coś mi doradzicie co mam dalej robić Prosze o pomoc..Blagam

Suszone śliwki - zalej je wrzątkiem, chwilę odczekaj i wypij. Rano na czczo pij letnią, przegotowaną wodę

Gość maniaczka coli
że co????? a takie coś jak lekarz - rozpoznajesz?

Gość jhx
kobieto, przecież to zbyt poważne by szukać pomocy w takim miejscu. Trzeba iść do lekarza

wiem ale nie wiem juz co robic chodze do gastrologa lykam tabletki ale mi nie pomagaja ostatnio dostalam taki preparat co ludzie pija przed kolonoskopia ale mnie nie przeczyscilo jestem zalamana nie wiem co robic chodze z tym guwnem ponad 3 tyg moj brzuch to bomba mam juz tego dosc

Gość maniaczka coli
badania na hormony zrób idż do endokrynologa(weż przekaz od rodzinnego)

Robiłam badania na tarczyce ale nie mam nie wiem wszystko mi się zatrzymało i okres i kau porażka na całej Lini

Gość maniaczka coli
no to jak funkcjonujesz , przecież to zatruwa organizm. odchudzałas się????

Gość pytankowa
odchudzalas sie moze? albo za malo blonnika masz w pokarmie lub pijesz za malo wody ???

Gość maniaczka coli
może to rak:( zrób usg prywatnie , zabulisz , ale może znajdą przyczynę.

Gość jiji
ja nie bylam na kibelku od II dnia swiat:O

Gość pytankowa
idz do ginekologa w kwestii okresu i do jakiegos innego lekarza w kwestii zaparc bo jak widac Ci co dotad byli nie za specjalnie Ci pomogli

Maniaczka coli, weź w ogóle, z rakiem tu wyskakujesz? Zbadałaś ją przez łącza internetowe? Ogarnij się, nie ma co dziewczyny straszyć

Gość maniaczka coli
taaak uwielbiam straszyć:D

dziewczyny spokojnie jestem przygotowana na wszystko nawet na raka nic mnie juz nie zaskoczy chyba ze pojde od kibelka ;p;p a co myslicie na temamt lewatyw czytalam sporo na ten temat i pobono cykl lewatyw pomaga na zaparcia prosze o opinie