Gość aniela.aniela Napisano Kwiecień 8, 2010 moje cialo nie chce.. ..byc rozmiaru 36. jest rozmiaru 38. nie zrozumcie mnie zle, wiem ze nie jestem gruba, jestem rowniez dosc wysoka-177, wiec wszystko jest niby wporzadku, ale...No wlasnie, uprawiam sporty, biegam, gimnastykuje sie, rozciagam. Jem bardzo zdrowo, duzo swierzych warzyw i owocow, pije duzo wody, nie uzywam w kuchni ani soli ani cukru, przeczytalam stos ksiazek nt. zdrowego stylu zycia i odzywiania, a jednak nigdzie nie znalazlam odpowiedzi na dreczacy mnie problem- jak jesc mniej? zalezy mi na smuklepszej lini, bo przez male piersi prawie wogole nie mam wciecia w pasie, i wygladam malo kobieco, jestem takim raczej duzym prostakatem a nie kobieta. wyglada na to, ze zostalo mi ograniczenie ilosci sporzywaznych kalorii, a to przychodzi mi z trudem. pare razy dostalam zawrotow glowy, i wiem ze poprostu byloby to dla mnie nie zdrowe, przy moim aktywnym trybie zycia. Co moglbyscie mi doradzic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach