Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce sie zmieniac

dla meza jestem za chuda a ja nie nie chce sie zmieniac dla nikogo !!

Polecane posty

waze 46-47 kg przy wzroscie 150 no i ja uwazam ze to w porzadku waga, zwlaszcza ze jestem niska i mam figure gruszki i jak tyje to od razu idzie mi w uda i biodra, wtedy wygladam nastepujaca: chudziutkie lydki krotkie gruba uda i szeroki tylek boczki wystajacy brzuszek i srednie piersi teraz mam moim zdaniem w miare szczuple uda plaski brzuszek nie mam boczkow i malutki biust, biodra jak byly tak sa szerokie ale tylek nie jest wielki maz nie lubi chudych kobiet ze wzgledu na to ze maja male biusty, jak sa szczuple i maja duzy biust to jest wszystko ok nie mam zamiaru przytyc tylko po to zeby miec srednie a nie duze piersi i wielki przy tym tylek, ciagle mi powtarza zebym przytyla dodam ze jak sie poznalismy to wazylam troszke wiecej ale teraz znajomi jak mnie widze mowia ze wygladam bardzo dobrze, ze kiedys bylam taka kluska troche :)

Gość antek_rozpylacz
Fantastyczna waga przy takim wzroscie

tez tak mysle :/ a moj woli cycate i dupiate tylko nie moga miec opony na brzuchu wiec najlepsza chuda z wkladkami sylikonowymi w posladkach i biuscie;/

Gość antek_rozpylacz
To zdradz go ze mna ja bede potrafil czerpac radosc z Twojej figurki

jemu sie nie podobam, mowi ze chcialby zebym przytyla ze 4kg, zawsze wazylam ok 50 dlatego nie akceptuje mnie teraz, co innego gdybym zawsze miala taka wage antek chcialabym zeby wkoncu ktos mnie docenil

Gość antek_rozpylacz
antek_rozpylacz@o2.pl napisz jak mozesz

hehe i co mialoby z tego wyniknac? zdrada przez internet?:P

Gość Ewa z eNKeja
wstaw sobie implanty silicon'owe i przytuyj

skoro mam wstawic implanty to po co mam tyc? szczerze mowiac to chcialabym miec wiekszy biust ale nie kosztem grubych ud wiec wole zostac z taka waga

ważę 48/160 i nie mogę powiedzieć żeby mój facet narzekał;) i chuda przy tym też nie jestem:)

nie chce sie zmieniac. jeśli nie chcesz nie rób tego wbrew własnej woli...to ty w końcu masz być szczęśliwa a nie twój mąż!

fev, pewnie masz inna budowa ja niestety mam szerzej rozstawioneramiona klatke piersiowa i biodra gdybym miala wezsze to przy tej samej wadze wygladalabym okraglej

i z tego tez powodu nie chce przytyc bo wtedy bede szeroka i masywna, teraz jestem szeroka i chuda (plaska) :P

moim zdaniem mam podobna figure do nataszy urbanskiej tylko jestem nizsza ona moim zdaniem tez ma szerokie ramiona malutki biust i tez wydaje sie chuda no i ona mu sie podoba, moze bardziej ma wyrzezbione cialo

fev, ja tak naprawde tez nie uwazam sie za chuda, mam szczupla gore to fakt ale tylek i uda dla mnie dalej sa zbyt duze a ja mam wrazenie jakby on widzial tylko ten moj maly biust i zdawal sobie sprawy ze tylek mi urosnie;/

nie chce sie zmieniac tak...inną....jestem jak klepsydra...mam i cyce i dupę....nosze spodnie 25 lub 26 cali z nogawką 32 cale

faceci czasami są ślepcami....ale kochają też te pulchniejsze kobiety:D więc jemu te twoje 4 kg nie przeszkadzałoby:)

Gość sweet16
wiecie co...prawada jest taka że faceci zwracaja,zwracali i beda zwracac uwage na duze cycki i tak szczerze, to nie obchodzi ich czy kobieta jest chuda czy gruba,byleby miala czym "oddychac" i byloby sie czym pobawic...ja jestem dosc szczupla (50 kg przy wzoscie 156) ale mam duze piersi. Pierwsze co faceci robia kiedy ide ulica czy robie cokolwiek innego, gdzie widac mi biust, nie zwracaja uwage na mnie tylko na cycki,znajac zycie,kiedy ktoregos zapytano by o moj kolor wlosow,nie umialby go opisac...wkurza mnie to bo to zalosne i coraz czesciej zaczynam sie garbic;p

Gość DoctorKruk
A ja nie rozumiem tego fenomenu dużych piersi . Moim zdaniem wszystkie są fajne .

Gość saadfhgjjjjjjjjjjjjj
sweet16 A jaki masz rozmiar biustu? I obwód pod biustem?

fev, chodzi o to, ze on by wlasnie chcial zebym przytyla te 4kg, a ja nie chce bo mi pojdzie wiecej w tylek a nie w cycki tak jak on to mysli

Gość sweet16
75c

Gość zdechla ryba
to sie odrzywiaj pozadnie a nie jestes chuda jak szkapa