Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inka_83

problemy z oczami:( pomóżcie...

Polecane posty

Pod koniec wrzesnia tamtego roku zaczęły sie moje problemy z oczami-najpierw jedno oko mi się bardzo zaczerwieniło,więc zrezygnowałam z noszenia soczewek na jakies 3 miesiące(kiedy w międzyczasie próbowałam je założyc-kłuło)Okazało się,że mam zapalenie brzegów powiek oraz troche za suche oczy,więc stosowałam krople,maści i specjalne chusteczki do przemywania.Na początku marca okulista pozwolił mi wrocic do noszenia soczewek,polecił mi droższe,ale z lepszego materiału-ponosiłam 3 tygodnie,było super,bez problemow...No i dostałam zapalenia spojówek(prawdopodobnie bakteryjne)Oko mi strasznie spuchło i ciągle mi się z niego ropa lała(drugie też mi sie powoli zaczynało paprac).Teraz biorę antybiotyki doustnie,dostałam też krople.Jest o wiele lepiej,ale ciągle mnie bolą zatoki(zresztą bolą mnie od paru miesięcy).Soczewki noszę juz od 13 lat i nie mam ochoty wracac do okularów:( A mam wadę wzroku -6,5 więc się bez nich nie obejdzie...co może byc przyczyną takich problemów z oczami??Chore zatoki,soczewki,bakterie,wszystko naraz???Help...

Gość Manueala111
Nie jestem lekarzem, ale staram się dbać o moje oczy, od dłuższego czasu biorę suplement diety Dermovital, który zawiera witaminy, prowitaminy oraz ekstrakty roślinne. Bardzo mi pomaga, kupiłam go na stronie nowoczesne zioła.