Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamietacieeee

pamiętacie Dirty Dancing ????

Polecane posty

Gość pamietacieeee

Obejrzałabym sobie ??? To był dopiero film ;-)

Gość onka240
MIalam obsesje na punkcie tego filmu, wypozyczalam go w wypozyczalni na weekend i olgadalam pare razy z rzedu i wierzylam, ze jak urosne, to pojade do Stanow i spotkam Patricka:D

Gość Ona w ciżemkach
miałam 13 lat jak go oglądałam;) na 1 babskim wieczorze..4 nas było. Ja obejrzałam raz, a koleżanki po kilka razy:) Ja nie miałam takiej potrzeby;) fajny. Muzyka i tance, śpiewy super:)

Gość Ona w ciżemkach
z tego co wiem zachwycali się raczej tą dziewczyną.. że nie umiała tanczyc...a tu nagle takie boom to taka historia o kopciuszku. Nikt w moim miescie, szkole, srodowisku za Nim nie latał. Raczej za jej sukienką, tancem itp.

Gość jiuplo
ja byłam w kinie , chyba z 10 razy (gówniara byłam , ale wpuszczali) To było dopiero przezycie, ta zawodowa tancerka , ale nie Jenifer grey super tańczyła , Patric też - fajną role zagrał Dawno nie ogladałam , gdzie mozna obejrzec za free?

Gość Ona w ciżemkach
a pamiętacie POkolenia:):D? Ja pamiętam. Ale kojarze tylko tę Blondynkę. U nas się wszystkim podobała. Długie włosy, ciemne oczy i czerwona szminka. I był tam taki Janson..Miał mięśnie..i półdługie włosy. I koleżanka tak sobie pieska nazwała, to chyba z fascynacji tym aktorem:D;) zaraz się zapytam na nk czy pamięta:P:D Ja oglądałam tylko dla tej Blondynki:D I Twin Peaks...hmmm super muzyka...I podobała mi się URODA.. Laury Palmer..i takie aktorki, która tam grała.. brunetka, okrągła buzka..niebieskie oczy:)))) i miała taki fajny pieprzyk:) ładniejsza od MM i Madonny...No i co? Co z Nimi? gdzie grają????????????? dziwny ten Hoollywood... A na rolę Alicji wybrałabym pewną panią z czarnymi oczyma;) zgadnijcie jaką;) :D

Gość Ona w ciżemkach
wszystkie wymione tutaj aktorki..jakos tak nie bardzo skonczyły... zero ról, nagród.. wole je...niż suchą Ally Mc Billl czy Sarah parker.... dziwne to zycie..

Gość Ona w ciżemkach
A moim ulubionym serialem to było CUDOWNE LATA, ALF, BILL COSBY SHOW.:D jak byłam mała, oglądałam zaraz po szkole, bo zaraz szłam się uczyc:)

Gość ale na religie
wirujący seks ale się działo {cool] kolejki do kin :D

Gość jiuplo
pamiętam tą blondynke :-) z pokoleń ,ale aktora nie kolarze Twin Peaks tez był hicior , kazdy oglądał i gryzł paznokcie ze strachu - mega tajemniczy serial :-)

Gość jiuplo
pamiętam tą blondynke :-) z pokoleń ,ale aktora nie kojarze Pamietam za to murzyna Ta blondynka zagrał pózniej epizod w "Krzyku 2 lub 3 " , na poczatku filmu Twin Peaks tez był hicior , kazdy oglądał i gryzł paznokcie ze strachu - mega tajemniczy serial :-)

Gość jiuplo
pamiętam brazylijskie tasiemce W RYTMIE DISCO , W KAMIENNYM KREGU lub amerykanski SANTA BARBARA :-D

Gość Ona w ciżemkach
aktora nie? szkoda...miał brązowe włosy..oczy..coś a la Pablo z Zbuntowany Anioł. Mógłby grac Boga troi zamiast Farella. Nie wiem po co mu te mięsnie, wtedy były:) A Twin Peaks..podobał mi się do pewnego momentu..kiedy film był kryminałem, zagadką..potem jak zaczęli mieszac..że to demony, duchy i ten cały Cooper nim był..przestałam oglądac. za mało pięknej Plamer i tej czarnej aktorki:) jak dla mnie.

Gość martisza 323232
A ja pamiętam,że mało lania nie dostałam jak rodzice dowiedzieli się ,że ja chodziłam kilka razy do kina na "Wirujący sex" :O Co za imbecyl tytuł przetłumaczył :O

Gość Ona w ciżemkach
za całe swoje życie? potem miała epizod..straszne..to z czego ona żyła. A taka miła, fajnie gra, ładnie wygląda na ekranie. Na kostiumowy się nadawałaby. tak te tasiemce tez pamiętam: santa barbara, niewolnica isaura, w kamiennym kręgu, w rytmie disco...bez santy barbary oglądałam co do odcinka:) i dynastię. Był jeszcze jeden serial...taka murzynka Dorinn miała dziecko z romansu z takim murzynem..no chyba, że to było w pokoleniach. Twarz murzynki pamietam do dzis. Taka sucha, długie paznokcie na 4 cm..oczy jak Jackson..usta duże...i wiecznie tam płakała. Pełna chata - też taki serial był. I "niebezpieczna" zatoka. Też fajny.

Gość Ona w ciżemkach
ale na tytuł Brudny Taniec nikt by nie poszedł:P Mogli już przetłumaczyc...romantyczniej: wirująca sukienka:D Ja pamiętam, że wtedy do szkół wchodził język angielski...ale jako język nadprogramowy. Bo oficjalnie uczono rosyjskiego. I osoby uczące się angla zaczęły tłumaczyc.. ten tytuł po swojemu:) dirty dancing

Gość jiuplo
jakbym zobaczyła twarz to bym sobie pewnie przypomniała Masz racje ,ze TP był fajny do jakiegos momentu , ja chyba obejrzałam do końca Muzyka kapitalna!!! Co do Wirującego Seksu to faktycznie głupio przetłumaczyli Ja byłam w kilka razy , w dwóch róznych kinach , i za którysm razem niechcieli wpuścic kolezanki ze wzgledu na tytuł

Gość jiuplo
* TP nie obejrzałam do końca Murzynkę pamiętam ona grała w POKOLENIACH Ta blondynka pewnie gdzies grała , ja pamiętam jak rozpoznałam ją w Krzyku W SANTA BARBARA bardzo podobała mi się taka blondynka , miała mega długie włosy ( bardzo podobały mi sie te włosy ) Ona pózniej zagrała w FOREST GUMP

Gość jiuplo
w POKOLENIACH -Robin Wright Ta brunetka z piepszykiem grała kiedyś Elizabeth Tylor, kurcze nie pamietam nazwiska

Gość onka240
Pokolenia ogladalam nalogowo. Moja ukochana para byl Kyle Masters i Sam Whitmore. Pamietam, ze Kyle mieszkal w mieszkaniu, ktore bylo remiza strazacka i mial tam taka rure po ktorej zjezdzal:D

Gość onka240
Pamietam, ze serial ten skonczyl sie tym, ze jakis murzyn dostal zawalu, ale nie pamietam kim on byl.

Gość Ona w ciżemkach
Właśnie miała taką arystokratyczną urodę ta brunetka. Faktycznie nadawała się do roli Elizabeth Taylor..też ją lubie. Urode itp. ile lat ma ta brunetka? Jest ładna. Na pewno ładniejsza niż ta Aniston..i ta czarnula... jej friend

Gość jiuplo
ta brunetka to Sherilyn Fenn , grała też w TRZECH SERCACH

Gość Ona w ciżemkach
to chyba u nas nie nadawali, albo ja kanału nie miałam:P

Gość jiuplo
ale co ?? TRZY SERCA??? To film, zagrała tam z Baldwinem I z taką blondynką ( NIESFORNEJ ZUZI) Grały tam lesbijki , a on był ich kochankiem -taki trójkąt , pod koniec filmu został z którąś z nich ( chyba :-) ) No i na pewno zagrała postac Elizabeth Tylor

Gość Ona w ciżemkach
to nie oglądałam bardzo podobał mnie się film korzenie:)

Gość jiuplo
ta brunetka kiedyś bardziej mi sie podobała , fakt jest bardzo ładna i ma ładne rysy ,ale wydaje mi się ,ze ta czern i makijaz ją postarzały Teraz po kilku latach mam takie wrazenia

Gość jiuplo
korzenie - chyba kojarze , ale pewna nie jestem Bardzo dawno to chyba było , jeden z pierwszych

Gość jiuplo
no to jak w pierwszych postach : Czy ktoś wie gdzie mozna obejrzec w necie Dirty Dancing free