Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwiaca sie kumpela

O co jej chodzi?;/

Polecane posty

dzisiaj na przerwie w szkole zauważyłam że moja kumpela ma pocięte ręce spytałam sie jej co to jest a ona nie odezwała sie potem na lekcji napisała do mnie że to był raz chciała zobaczyć jak to jest! ale nie raz juz tak gadała o tym cięciu sie ?! co mam zrobić . pogadać z nią czy zapomnieć?

Gość jiuplo
niektórzy tak mają Moja cieła się o chłopaków , ale są tez tacy , którzy lubia sie okaleczać lub zadawać sobie ból

Ja podejrzewam że to przez to że jej rodzice ciagle sie kłócą no ale ludzie zlitujcie sie jak chciała to zrobić pierwszy raz to nie tak mocno a ona tak to zrobiła że masakra;/

nikt nie pomoze:(

Gość Ja_reklamowka
dla mnie to glupota . podcinac sobie zyly, emo ! Chodze do szkoly jeszcze,mam w klasie kolezanke ktora tnie sie by zwrocic na siebie uwage. Pierw sie tnie a pozniej chodzi z bluzeczkami z ktotkim rekawkiem . Glupio sie tlumaczac ze sie oparzyła. Tylko malo prawdopodobne ze mozna sie oparzyć w ciagu tyg. 3 razy ;/

Gość JagaxD
Jeśli to EMO , to emosi tak mają.. Ale jesli ona jest normalna,to powinnaś z nia porozmawiac..

Gość jiuplo
moja sobie cięła ,ale nie zyły tylko zewnętrzną stronę Robiła sznity

ona nie jest emo! no właśnie ja jestem zszokowana co chciałam z nią o tym porozmawiac to ona ze to jeden raz no ale to naprawde duże jest. Po co ludzie sie wogole tną !! ja neiwiem co sie z nią dzieje

To moja niewiem jak widziałam tylko "góre" ręki nie widziałam żyl bo szybko schowała to pod bluzą

Gość jiuplo
widziałaś górę ręki pociętą??? jeśli tak to ona robi sznity Niektórzy tak robia jak coś przezywają , inni bo lubią sie okaleczać lub zadawać sobie ból U niej sie to moze pogłębić, mojej to przeszło ,ale do dzisiaj ma blizny

Gość jiuplo
chodzi o zewnętrzną , " owłosioną " część ręki

jiuplo - tak chodzi o toą owłosioną niesty nie widziałam żył bo szybko to schowała pod bluza.Ja jestem w szoku bo na ogół jest to szczesliwa dziewczyna a tu takie coś