Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesteśmy pod wrażeniem

Z czego zrezygnowałaś w ciąży ?

Polecane posty

Dużo mówi się, że tego czy tamtego nie wolno? P:rzejęłaś się? Zrezygnowałaś z czegoś?

Gość szczerze????
trudno powiedziec, na pewno alkochol, praca( tzn dalej pracuje ale to dluga historia), zupelnie odmienny tryb zycia az sie nudze czasami:)

Gość przyszlaaa mamuskaaa
hardcorowe ćwiczenia (niestety mój ukochany intensywny fitness) mocna kawa i herbata mniej gazowanego i fast foodów oczywiście popalanie (raz na jakiś czas, nie jestem nałogowcem) i oczywiście alkohol, ale to chyba wiadome:)

Gość anna maria...
Z intesywnego uprawiania sportu, z alkoholu, imprez do rana, jedzenia sushi i serow plesniowych, ktore uwielbiam.

No ja też właśnie alkohol chociaż wcześniej też raczej piwo bezalkoholowe lub lampka wina raz na miesiąc. Nie paliłam przed ciażą 7 miesięcy. A co z kulinariów ? Serki ? Cola ? A czynności takie jak wieszanie firanek ? Niby strasznie szkodzi.

Gość pierwsze slysze zeby wieszanie
firanek szkodzilo...pewnie prasowanie czy mycie garnkow tez szkodzi?:P

Gość szczerze????
jak by tak na wszystko dokladniej spojrzej to nie mozna nic robic, jesc itp. bez przesady wszystko ale z umiarem

Gość ja powiem tak......
fajki i alkohol całkowicie poszły na bok ale nie mogę napisać że była to w pełni świadoma decyzja z mojej strony to mój organizm zdecydował sam odrzucił te używki po prostu na sam zapach fajek robiło mi się nie dobrze nawet mąż palił tylko w pracy a jak wracał zaraz mył zęby zanim doszedł do mnie :D a alkohol zwyczajnie mi nie smakował .....a tak po za tym prowadziłam normalne życie i nie musiałam z niczego szczególnie rezygnować

Gość szczerze????
jej chodzilo ze rece sa w gorze a co za tym idzie naciaga sie caly brzuch a w pozniejszej ciazy cos tam innego nie pamietam, ja wieszalam firanki i mylam okna ale- stalam dosc wysoko wiec rece mialam luzno i nic mi sie nie naciagalo. najlepeij zostac z lozku i sie nie ruszac bo to powazna choroba;)

Ja z seksu też zrezygnowałam. Zalecenie lekarza (plamienie, skurcze), ale śni mi się codziennie, że z mężem fikamy tu i tam :P