Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kisiek

Lampa zepter

Polecane posty

Gość Kisiek

Hej wszystkim .. :( pisze bo juz nie wiem co robić.. ;( jestem zalamalan. ! moje problem zaczely sie od kiedy zaczelam uzywac stanowczo zaduzo podkladu !!. ;( mialam duzp rysczy. mimi to - nakladalam. Wkoncu postanowilam isc do dermatologa,przepisal mi antybiotyki i masci. po 3 miesiach 0 rezultatu !! tradzik sie pogorsczy a przez masci ... Rozlalomi sie wszystko ! ;( zrobily mi ise pecherze. ;(( pozniej byli kilka nastepnych nieskotecznych wizyt u derm . :( teraz na szczescie mam tylko malutko pecharzy na 1 policzku , i tu sie zaczyna moje pytanie..mam lampe zepter.. slyszalam ze pomaga na trądzik .. naswietlam 2 dziennie razy po 15 min dopiero 1 dzien naswietlam .. czy ktos stosowal tą lampe? nie wiem czy warto .. ?

Gość basia crazy lejdy 24
witaj , lampa bioptron zepter jest bardzo bardzo dobra i skuteczna przy m.in. tego typu schorzeniach skóry , mojej kolezance naświetlanie lampą bioptron , zniwelowało blizne , po 4 m-cach naświetlania blizna zniknęła całkowicie , 5-centymetrowa blizna na brodzie (po upadku z rowera) ,jesli masz taka lampe to naswietlaj , nierezygnuj odrazu jesli poczatkowo niewidac efektów , efekty mogą pojawic sie dopiero po 2 m-cach , ważna jest systematyka , staraj sie codziennie naswietlac , trzymam kciuki aby buźka łądnie sie wygoiła :)