Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialy_pawelek_1970_-

Czy to prawda, że jestem trutniem i tak zwaną ciotą ?

Polecane posty

) Mam lat 40 2) Mieszkam z rodzicami od urodzenia 3) Nie mam prawa jazdy bo nie chciało mi się podjąć ryzyka zdobywania wiedzy praktycznej 4) Boję się krzyku mężczyzn 5) Boję się krzyku kobiet 6) Kiedy coś deklaruję na przykład że będę chodził na kurs to szybko rezygnuję bo nie chce mi się wstawać wcześnie 7) Najbardziej lubię chodzić po mieście i oglądać ciągle te same księgarnie budynki w których pracowałem 8) Lubię chodzić do bufetu jednej z uczelni aby tam obserwować kobiety (patrzeć na ich twarze, nogi pośladki) 9) Każdej nocy się onanizuję wyobrażając sobie, że jestem karany cieleśnie przez nauczycielkę 10) Jak rano wstaje to myślę o tym aby czytać gazety 11) Nigdy nie miałem dziewczyny bo się boję że mogła by ode mnie czegoś wymagać i nie mógłbym po pracy spać i chodzić po mieście 12) Nie piję alkoholu 13) Lubię wchodzić na czaty prowokując tam kobiety do wyjawiania mi gołej prawdy o nich, one często ulegają i tą gołą prawdę wyjawiają mi 14) w 2007 roku głosowałem na PiS 15) moje zarobki około 3000 netto miesięcznie Czy to prawda, że jestem trutniem i tak zwaną ciota ? P.S. Przez około 10 lat byłem osobą publiczną a moje zdjęcie wiele razy w ciągu roku ukazywało się w jednym z najbardziej poczytnych polsich dzienników WSZYSTKO co napisałem jest prawdą niezgadza sie tylko imię

Gość JAAA twierdzę że
Jesteś tak zwaną cipą niedorajdą :P

Gość kasii
hmmm jasne znana osoba z tabloidów i mieszka z maama hehhe Weś się za siebie wyprowadż od mamy i zacznij normalnie życ poznawac ludzi ....

Gość gthjs
o kurwa...nie jestes trutnem tylko czas sie obudzic i zaczac zyc.....

Gość masz stulejkę?
???

,,Kłamiesz jeśli chodzi o wiek Skoro w 2009 roku miałeś lat 40 to teraz masz lat 41 " nie, wtedy sobie zawyżyłem

co więcej w każdym dniu pracy zastanawiam sie nad różnicą między pupą mojej szefowej i koleżanki z działu pupa mojej szefowej jest twarda i tam mogę wejść korzeniem a pupa koleżanki jest mięciutka i bym zbił jej pupe a ona by chciałą czy jestem normalny ?

Gość gtfo
Jak na takiego ciote, to duzo zarabiasz :P