abraja 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 przez to ze masz mama w nicku nie oge zadawac zboczonych pytań ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aliksandra 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 czy używasz, używałaś wibratora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sonita 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 CZY UWAZASZ SIE ZA DOBRA MATKE? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mama_kangurzyca Napisano Kwiecień 8, 2010 hehehehe ok zmienie :D:D spoko mówcie jestem młoda otwarta ;)itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abraja 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 miałas w sobie dwa członki jednoczesnie otwory do wybru ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sonita 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 3 PYTANIA DO KONCA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mama_kangurzyca Napisano Kwiecień 8, 2010 nie mam wibratora - nie uwazam sie za dobra matke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abraja 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 o kufa kazda uwaza sie za dbra matke nawet ja ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mama_kangurzyca Napisano Kwiecień 8, 2010 heheeheh abraja rozbroiłas mnie teraz juz wiem ze moje zycie jest nudne i do dupy ehhehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sonita 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 2 PYTANIA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abraja 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 a kiedy masz zamiar poszalec?no juz stara jestes jak ja a za młody to nie łaska? ja tam swoje wyszalałam ;) tera juz tylko na emeryture hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mama_kangurzyca Napisano Kwiecień 8, 2010 z ta dobra matka to jest głebsza sprawa uwazam ze jestem zbyt wymagajaca - pedagog- podobno najciemniej pod latarnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aliksandra 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 lubisz minetę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mama_kangurzyca Napisano Kwiecień 8, 2010 navigator- kręcą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sonita 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 KONIEC PYTAŃ DO MAMY_KANGURZYCY DZIĘKUJEMY A TERAZ KOLEJ NA MNIE:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abraja 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 aliksandra no ty jak wypalisz z grubej heheh lubisz inetejakbys pytała czy ubi jeśc budyń buhahaha usmałam się senkju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sonita 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 Mam na imię Sylwia, mam 19 lat i pochodzę z Ostrołęki.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mama_kangurzyca Napisano Kwiecień 8, 2010 alisandra - nie lubie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abraja 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 sonita po kiego załozyłas ten topic ?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
navigator 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 jetseście the best Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mama_kangurzyca Napisano Kwiecień 8, 2010 nie wierze ! 19 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aliksandra 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 nie lubisz jak ci facet trzaska minetę ? o jaaaa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
navigator 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 tu sami rówieśnicy..prawie :D:D byłabyś kiedyś z chłopakiem któremu jaja lizał pies ?? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abraja 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 czy bzykałas sie kiedys z jakis stworem navigator dał polizac piesowi a ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sonita 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 hmm z ciekawości, jakie ludzie kryją w sobie tajemnice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bububu Napisano Kwiecień 8, 2010 wolałabyś pieprzyc sie z murzynem czy japonczykiem? i dlaczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sonita 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 byłabyś kiedyś z chłopakiem któremu jaja lizał pies ?? - NIC MI O TYM NIE WIADOMO:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abraja 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 ja z japończykiem....to takie ciekawe iec go w sobie i nie czuc ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mama_kangurzyca Napisano Kwiecień 8, 2010 aliksandra a powinnam ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abraja 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 mamao alisandra ma dobre intencje czy powinnas? to przyjemne jest ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach