Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sonita

MOMENT PRAWDY

Polecane posty

jak działają, to działają, jak nie to nie. i już. poza tym już uaktualniłam stopkę, więc git

Gość jatojaa
to łatwiejsze pytanie: czy w ogóle posiadasz tzytzki :classic_cool:

niee, tam się nie nadaję. ale poważnie rozważam familiadę, koło fortuny i gilotynę.no jeszcze dzieciaki górą.

:classic_cool: ale serio też o tym myśle tylko boje sie żę nie wytrzymam nerowo :O:O ? nie masz takich myśli, typu, on zadaje Ci pytanie, a Ty stoisz czerwona po uszy, zaczynasz sie jąkac i płaczliwym głosem przepraszać ze zyjesz?:O:O :classic_cool:

ja jestem typem wygadanym zawsze i wszedzie. ale jak jest stres to piertolę jeszcze więcej i to głupoty. ale na stres najlepszy jest drink:) i jest git. jaka to melodia nie, bo jak widze tych spiewających to mam ochote im po ryju dac, brrr straszni są. tak to lecialo tez odpada-słoń na ucho mi nadepnął, poza tym uwielbiam miecznikowskiego i tylko by mi sie słowa jebały przez jego urodę:D

ej no wielkie mi rzeczy powiedziec prawde przed milionami ludzi ;0

baz🖐️ ja bym nie poszła, za wiele jest spraw, których absolutnie nikt nie może wiedzieć. ujawnić bym je mogła co najwyżej na kafe

abraja🖐️ i co mam tu teraz autobiografię wywalić?:P przerwa najlepeij bedzie w kole fortuny. ew w familiadze wśród swoich, poza tym jak bedziesz machać, to ci nic z bluzki nie wyleci, jak pewnej lasencji kilka lat temu:D

w mojej okolicy to się pyzy na parze wkładało:D abrajka ale ciebie pytali, a mnie poki co tylko o rozmiar cycków:O:D

niektóre przyąziły na dżampreze i miały czasem mokro w okolicach cyca, ale parujęcych nie widziałam, bo się pewnie z dymem rumowym zmieszało:P przerwa wiekszość niech idzie na Twój cyc, ale kapkę na moje zageszczenie włosów (tych na głowie!)