Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siotra diabla Boruta

Dostalam propozycje- 700 zl za stracenie dziewictwa analnego. Wacham sie...

Polecane posty

Gość Siotra diabla Boruta

To kupa kasy i wreszcie moglabym sobie kupic wymarzona Nokie. Wiem ze zaraz mnie zwyzywacie ale ja a serio mysle ze to jest to

Gość roberto dede
dać dupy za siedem stówek,niezły interes, tylko weź pod uwagę że przez następne trzy dni nie usiądziesz na tyłku

Gość I ja się wypowiem
A nie lepiej stracić dziewictwo analne z ukochanym, a potem puścić się analnie ze 20 razy, powinno wystarczyć może i na dwie nokie, i może jeszcze na jakieś markowe jeansy wystarczy...

Gość 700zl
to bardzo malo jak za ten bol ktory bedziesz musiala zniesc

Gość Damski Krawiec
Najpierw zobacz jaki gostek ma spręcik. Jak nieduży - możesz "tracić" tą analną niecnotę co drugi dzień, (z przerwą na lewatywę), popiskując boleśnie raz po raz. Każdemu mów, że przed nim tylko g...o tam było. Starczy na większe zakupy.

Gość Grzecz(sz)ny
Ja Ci mogę dać 800 jak chcesz.

Gość to dupa też ma błonę
? Po pierwsze: Jeśli to naprawdę ma być pierwszy raz to nawet nie wiesz czy się uda. Może być tak że nacierpisz się bólu a i tak całkiem nie wejdzie. Wtedy może ci nie zapłacić. Po drugie: Jeśli wejdzie i jakoś to wytrzymasz to też może ci nie zapłacić bo powie że nie byłaś dziewicą. Jak mu to udowodnisz?

Gość chociaż
facet dawalby mi 5000zl to w zyciu bym sie nie zgodzila

Gość ja powiem tak......
dziecko a Ty wiesz że do takiego seksu musisz być odpowiednio przygotowana ?....wszytko zależy od faceta ....bo jeśli trafisz na zwykłego chama który bez niczego ci właduje to ból jaki będziesz musiała znieść nie jest wart żadnych pieniędzy ....Ty myślisz że anal to to samo jak normalny sex ?

Gość gupeek
jesli sie "waChasz" to mysle ze 700 to maxymalna cena... ja bym sie zawahal zaproponowac tak malo inteligentnej ladnej dziewczynie.

Gość Pogromca_rowerów_i_ich _części
musisz uważać teraz na czym siadasz bo jak nadziejesz sie np na pozostawionego przez mamę w kuchni ogórka który zaklinował sie miedzy szczebelkami krzesełka możesz to potencjalne dziewictwo stracić, a wtedy z kasy nici, no i uważaj na choroby bo niektóre leki podawane są w postaci czopków to tez jest niebezpieczeństwo na b rak przyszłych dochodów z handlu no powiedzmy sobie szczerze dupą:)