Gość ---to ja--- Napisano Kwiecień 8, 2010 Wszystkiego mi się odechciało :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 ale co i jak?? znałaś go osobiście?? długo to trwało?? no nie wiem o co biega tak w zasadzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---to ja--- Napisano Kwiecień 8, 2010 Czy długo ? 3 miesiące Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 ale jak, przez net? na żywo?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lena23 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 EeeEe ;/ Totalnie mnie zignorowaliście... :/ :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---to ja--- Napisano Kwiecień 8, 2010 Przez net Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 Lena23 - nie ignorujemy, ale mało piszesz:) jak przez net to sie tak nie przywiązuj do ludzi..... taka rada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 lenko, jak masz dołasa to pisz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---to ja--- Napisano Kwiecień 8, 2010 Tylko jak to zrobić, jak się z kimś pisze i dobrze dogaduje jest git ? !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mintaja 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 ja też mam:( od wczoraj :( dołujmy się razem :( ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 net to plugawstwo.. nie ma co wierzyć nikomu z neta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---to ja--- Napisano Kwiecień 8, 2010 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 prawda taka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lena23 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 Piszę mało bo mnie zignorowaliście :P Nie mam doła... Jestem szczęśliwa :) Więc, co ? Nie pasuję tutaj ? ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---to ja--- Napisano Kwiecień 8, 2010 Lana, sory :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 pasujesz:) open the browar:D i jazzda:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lena23 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 Właśnie piję sobie leszka ale coś mi cięzko idzie ;/ :P to ja - za co mnie przepraszasz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 ja piję czystą deluxe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---to ja--- Napisano Kwiecień 8, 2010 Zrobie sobie grzańca..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lena23 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 Strułam się wódką...i przez dłuuuuuuuuuuuuuuuuugi czas na pewno jej nie skosztuję :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 cienias:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lena23 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 A tam od razu cienias :P Każdemu może się zdarzyć :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---to ja--- Napisano Kwiecień 8, 2010 Do której siedzicie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 ja nie wiem, aż wóda znikknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 łoo. ale banie strzeliłem, aż z krzesła spadłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---to ja--- Napisano Kwiecień 8, 2010 e tam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 co etam!! katorżnicza była ta bomba:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---to ja--- Napisano Kwiecień 8, 2010 Wypiłeś, to jesteś usprawiedliwiony :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 a no, wypiłem wypiłem, szykuję drugą kometę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---to ja--- Napisano Kwiecień 9, 2010 Camp, czytasz coś ciekawego na forum ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach