Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia :)

Włosy chemicznie prostowane ...

Polecane posty

Gość Asia :)

W poniedziałe jade na chemiczne prostowanie włosów i nie wiem co zrobić bo mam teraz wielkie obawy że to jest zły pomysł :/ dodam że mam lokowane włosy które się strasznie puszą ...:( i teraz nie wiem ... pliss piszcie jak ktoś miał już to prostowanie ze szczegółami będe bardzo wdzięczna :) Boje się że po tym będzie jeszcze gorzej bo będą mi się bardzo puszyły :( i nie chodzi o to że będą zniszczone bo ja wiem ale jak ciągle prostuje prostownicą to też są strasznie zniszczone wiec na jedno wychodzi :)

Gość malutka_dw89
a prostownica?:) kup sobie jakas porzadna :)

czytałam o tym! efekty są nieziemskie! :D widziałam zdjęcia dziewczyn, które wyprostowały w ten sposób włosy, no coś rewelacyjnego! i nie mówiły żeby się później puszyły czy coś innego. nie masz się co obawiać. już Ci zazdroszczę wyglądu włosów :)

Gość hfjgjtfj
dla mnie bez sensu, nie lepiej zainwestować w dobry kosmetyk żeby włosy się tak nie puszyły? skąd wiesz jak Twoje włosy i skóra głowy zareaguje na jakieś chemiczne świństwo- to że będą zniszczone to na pewno ale jak zaczną do tego wypadać? jak niektóre się popalą i wykruszą? jak nie będą chciały rosnąć? ja mam proste a zawsze marzyłam o kręconych jednak trwałej to bym nie zrobiła od czasu do czasu sobie karbownicą robie lub zakręce na papiloty i jest ok

Gość a ile kosztuje akie wyprostowa

to zależy. w salonie ok. 300 lub 400 zł. można ściągnąć z USA specjalne kosmetyki, koszt to z jakies 200zł. najbardziej polecane sa brazylijskie kosmetyki, bodajze encanto.

Gość a ile kosztuje akie wyprostowa
a ile sie uczymuje prostowanie na glowie