alutek21 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 jak w temacie czy brała któraś dziewczyna te tabletki ?? prosze o odpowiedz to ważne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ylka, yla Napisano Kwiecień 8, 2010 szczerze powiedziawszy pierwsze słysze ta nazwe...hmm ja akurat biore YAZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alutek21 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 to tabletki hormonalne , brałam je przez 2 miesiace , ponieważ miałam nie regularny okres nie raz i strasznie obfity i bolesny , mija miesiąc bez tabletek i okresu brak w tym miesiącu tzn w sumie juz 13 dzien i go niema , nie wiem czy to normalne po odstawieniu tabletek czy co?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alutek21 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 chodziło mi ze w marcu nie dostałam okresu i do teraz mija 13 dni bo powinnam dostac 26 marca a tu brak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alutek21 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 ????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ylka, yla Napisano Kwiecień 8, 2010 hmm a jak nie bralas tab to co ile dni mialas okres ? byl regularny ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alutek21 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 powiem ci że prawie zawsze był regularny , raz na jakis czas miałam tak ze miesiąc brak był , ale ponoc te tabletki miały to naprawić ,tak powiedziała mi pani ginekolog. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alutek21 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 ?????????????/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach