Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez_pseudo

wybór sali - ile czasu?

Polecane posty

Gość bez_pseudo

Cześć! Wybieram się obejrzeć kilka sal i mam pytanie ile mniej więcej czasu zajęło wam dokładne obejrzenie każdej z nich? Muszę sobie wszystko dobrze czasowo poukładać, żeby jechać z jednej do drugiej bez długiego czekania labo spóźnień.

Gość no zastanów sie po co......
jednym zajęło 10min oglądanie sali innym godzina:)

Heheh mnie zajęło ok 10 min. Akurat była przygotowana pod inne wesele to już miałam pogląd na sytuację.

Gość bez_pseudo
no tak, ale badźmy realistami - w 10 minut to się nie da dokładnie wszystkiego obejrzec s prawdzić. Już bardziej opcja godzinna... myślałam, że zaplanuje sobie po ok. 40 minut na salę, ale wolę skonfrontować to z doświadczeniami innych...

Gość lokatka
w sumie to sie nie da tak powiedziec w minutach ile trwa ogladanie jednej sali to wszystko zalezy od wlasciciela, jedni chca ci pokazac wszystko, zaczynajac od ubikacji :P mowiac co ostatnio bylo wyremontowane, co do czasu twojego wesela moze sie zmienic jeszcze, pokazuja przykladowe menu (mnie i moim rodzicom na sali ktora wybralismy wlascicielka od razu zaproponowala kawe ;) ) a na innych salach to czasem mowia ci tylko zebys sie przeszla po sali, mowia cene i tyle :P mysle ze tak na kazda sale musisz liczyc te 15-20 minut, jesli masz pytania i chcesz sie za tym pierwszym razem dowiedziec jak najwiecej, a jesli tylko poogladac to 10 ci wystarczy :) pozdrawiam

Gość bez_pseudo
lokatka dzięki za info, może faktycznie na początek 20 minut starczy...

Jak sala się podoba to i tak trzeb tam drugi i trzeci raz przyjechać, Ustalić menu wystrój sali, ustawienie stołów i milion innych pierdół. Ja i tak leciałam na opinii znajomych którzy chwalili to miejsce. Ja chciałam się tylko upewnić.

Gość tralalalammmmmmmmmm
przecież nie w każdej sali wypytujesz o najdrobniejsze szczegóły...patrzysz czy ładna,czy układ sal/stołów Ci odpowiada...pytasz o menu,ceny i to tyle na początek. Jak któraś wyda Ci się fajniejsza..jedziesz na konkretne spotkanie z menagerem i wypytujesz o wszystko--nam zajęła taka rozmowa wraz z pokazaniem wszystkiego ok30min