Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala254

otwieram topik dla młodych mężatek =)

Polecane posty

Gość ala254

wszytskie topiki są już tak rozbudowane, że trudno się w nie wbić, dlatego zakładam nowy topik, żeby mogły dołączyć do mnie osoby które chcą go tworzyć od początku. Teraz może coś o mnie: Jestem szczęśliwą mężatką od 11 miesięcy, w tym roku skończę 28 lat, kilka miesięcy temu wprowadziliśmy się z mężem do naszego nowego mieszkanka i w najbliższym czasie myślimy o powiększeniu rodzinki, jak chyba większość młodych żon mam problemy z teściową, ale to akurat temat rzeka... czekam na Wasze przemyślenia

Gość aaaagula
czesc a moze być bardzo młoda mężatka?? jestem 5 dni po ślubie i jestem bardzo szcześliwa ze mam takiego mezczyzne a w dodatku spodziewamy sie dzidziusia :D w moim przypadku tescie sa super moze tesciowa troche za bardzo jest negatywnie nastawiona do zycia ale ogolnie jest oki - jak narazie:D

Gość aaaagula
termin na wrzesien :D własnie wszystko teraz załatwiamy takze zyjemy na wariackich papierach maż został przeniesiony (pracuje w wojsku) do poznania tam czekamy na mieszkanie z moja praca własnie kiepsko mam umowe na zlecenie jezeli niczego nie znajde to bedziemy mieli tylko jego pensje ale damy rade :)

Gość kyotom
Dlaczego w Polsce kobiety od razu po wyjsciu za maz mysla tylko o tym, aby sie rozmnazac?:O

Gość ksiazke napisz

Gość ksiazke napisz
80% juz przed ołtarzem jest w 2 osobach hehehhehehehehe

Gość aaaagula
alla254 dziekuje:D karolajanaw hihi a co mam robic w pracy :D