Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta na zakrecie

wyrzucilam dzis w nocy swojego faceta

Polecane posty

Gość kobieta na zakrecie

bylam z nim 7 miesiecy ..mieszkalismy od 4...noi dzis znowu jego noc w warsztacie..niby praca-naprawa samochodow...nastawilam komorke na 2.45 i poszlam ...warszatat zamkniety..w srodku jednak muzyka...a on z 2 kolesiami po godzinie(ja marzlam stojac)nadjechali taksoweczka....wyrzucilam mu manatki....a on dostalstrzalamiedzy oczy jak wysiadalz taxi....cala sie trzese....a mialbyc dom...nawet dziecko....wszystko leglowgruzach

Gość kobieta na zakrecie
wzielam z 5 tabletek na uspokojenie wiec nie wiem czy napisze zrozumiale....przyjechal z kolesiami pewnie z kurw...oni zaraz uciekli..on zostal..tlumaczylze byli po wodke ale ja nie wierze....

jesteś tego pewna że tam oprócz kolegów ktoś jeszcze był, może umówił się na wódeczkę z kolegami a że tobie się chciało o tej godzinie wstać podziwiam

Gość kobieta na zakrecie
chcialo sie wstac bo to byl nie pierwszy raz....w tamtym tygodniu tez mial nocna prace....kiedy kazalam mu przyjsc do sklepu o 6 rano -sklepu w ktorym pracuje to podejrzanie byl czysty...wiec postanowilam ze sprawdze to..dzis mam wolny dzien wiec sie jeszcze wyspie....

Gość kobieta na zakrecie
bylam zdradzona przez meza....jestem rozwodka i myslalam ze i do mnie sie usmiechnelo sloneczko-jednak sie mylilam

Gość dociekliwa?
kurcze...jeśli to jedyne "dowody zbrodni" to może trochę przesadziłaś?

Wiem że przerabiałaś zdradę w poprzednim związku ale może pochopnie oceniłaś sytuację ,może się nic nie wydarzyło

Gość kobieta na zakrecie
jestem przewrazliwiona...jego miejce w nocy bylo przy mnie-poza tym po tym jak go trafilam on mi oddal- na pewno bardziej bolesnie niz ja go uderzylam

Gość kobieta na zakrecie
kolo 2 wykonal telefon do niejakiej aliny- niewiem kto to bo jak dzwonie to nie odpowiada...mam jego telefon..dzwonil tez nataxi...ale niesadze zeby mi podali skad byl kurs

Gość kobieta na zakrecie
piescia

Ma się rozumieć, że zdradził Cię z tymi dwoma kolesiami ? ;) Masz rację to jest niewybaczalne

Gość tak to powinno byc
Ja bylam z facetem 10 miesiecy 4 mieszkalisMy razem.I tez go wyrzucialm z domu.Koledzy wazniejsi alkohol.Niejestesmy juz razem 2 tyg.

Gość kobieta na zakrecie
jak zwyklekpicie...a japotrzebuje pomocy

Gość kobieta na zakrecie
przeciwko mojemu bylemu mezowi toczy sie postepowanie o znecanie sie nad rodzina .. a tu nastepny gagatek

Gość tak to powinno byc
I co zamierzasz teraz zrobic?Mysle zze zrobilas to pod wplywem emocji.W nerwach zlosci.

Gość BardzoCiWspołczuję
Skoro juz na poczatku takie numery odwala to daj sobie spokoj. Jakis niepoważny ten facet. Gratuluje Ci odwagi, musisz byc silna. Mam nadzieję że nie wrócisz do niego, bo powody masz podane na tacy.. Napisz jak się potoczyło.

Gość Przenigdy
do niego nie wracaj!! do jakiejs alinki jeżdził?? Pewnie na późną kawkę...;p Daj spokój z dziadem!!!

Gość kobieta na zakrecie
ciagledomniedzwoni ..i teraz odwraca kota ogonem...ze on mi dajeczas na przemyslenie...ado tego wszystkiego jak by bylomalo ambarasu to on ma moje auto....rozebral je i teraz szantazuje ze nie odda mi go...ma2 pary moich kluczykow ktore mi wyrwal z rak

co? zabral CI jeszcze klucze od auta??? no nie... naprawde to juz przesada... mysle ze jezeli by mu zalezalo na Tobie to bylby teraz lagodny jak baranek i łapał tzw plusy i CIebie a nie jeszcze awantury z autem... a jesli chodzi o Alinke to przesada..... Daj sobie z nim spokoj...

Gość kobieta na zakrecie
wlasnymi silami wypchalam auto z warsztatu..i jak pierdyklam, maska to mi lampy siepotlukly...to jakasmasakra...aon caly silnik rozebral..

Gość kobieta na zakrecie
oddac mu komorke ? bo to firmowa...

Gość anonimowy anonim
nie oddawaj mu komorki, niech ci odda klucze od auta i niech przeprosi bo to jakis straszny d.... jest bardzo ci wspolczuje ale chwasty trzeba tepic...