Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pogromca_rowerów_i_ich _części

Do mężatek

Polecane posty

Gość Pogromca_rowerów_i_ich _części
znowu ten sam jak widzisz nikt juz sie nie odzywa :) chyba pora zmykać:)

Gość Mężatka z krwi i kości
Nie podnieca mnie jak dawniej (wtedy to było szaleństwo)ale nadal coś iskrzy między nami.:)

Gość tym razem ona
co innego niezobowiazujacy anonimowy jednorazowy seks nie bedac w zwiazku, a co innego dlugoczasowy romans, polaczony z jakas ludzka przyjazni, czy chocby sympatia do tej osoby. a czy ty, autorze, uwazasz, ze np. chcialbys skorzystac z uslugi jednorazowego anonimowego seksu bez zobowiazan bedac w zwiazku, gdzie seks nie jest taki, jaki bys chcial?

Gość MiłyDyskr...
spotkam sie dyskretnie. zajęty miły delikatny bez zobowiazan... małopolska

Jak mamy stalych facetow od kilku lat a ciagle walimy sie w roznych miejscach i w roznych pozach i kochamy facetow to nie nudza nam sie.Jesli facet udowadnia nam ze jestesmy tymi jedynymi i podniacaja sie na nasz widok to niepotrzebujemy zadnych kochankow bo po co skoro ma sie zajebisty zwiazek.Po to sie rzenisz zeby byc z tym kims do konca zycia.A jak facet zacznie zwalac sobie po katach,przestanie okazywac brak zainteresowania,zacznie kobiecie odmawiac i przesiadywac godzinami za komputerem zamiast spedzic razem czas to powiem ci o niczym innym wtedy nie mysle jak o zdradzie.Wtedy zaczynamy miec tego wszystkiego dosyc i szukamy kogos z kim moglibysmy spedzic razem fajny czas i wyruchac sie czego w domu nie mamy!

Gość robo.zajac
wszystkie Panie z Nowego Sacza i okolic lubiace mldszych PISZCIE do mnie robo.zajac.88@gmail.com mam 23lata, jestem dobrze zbuowany i uwielbiam dojrzale kobiety, gwarantuje dyskrecje takze mezatkom:)

Ja uwielbiam seks że starszymi kobietami strasznie mnie kręcą ponczoszki mam 28 lat i szukam kochanki napisz a kto wie lukikonary@o2.pl