Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nań.

Czy policja może zadzwonić do mnie...

Polecane posty

z numeru zastrzeżonego ? Nie przestawiać się. Nakłaniać do 'ugody' z mężczyzną z którym mam sprawę. Nakłaniać do zwrotu kosztów. Nakłaniać do telefonu do gościa który MA DO MNIE PROBLEM?

Gość sraty pierdaty
a po co??? jaki mieliby w tym interes???

Myślę, że to ten gość dzwoni co mam z nim sprawę i podaje się za policjanta bo chce wyłudzić ode mnie kasę :o Próbuje właśnie ustalić czy policja może robić takie rzeczy...

Gość co za naiwne pytanie
no rozbrajające...

Jakby policja cos od ciebie chciala to wyslala by wezwanie na komisariat :) I tam by z Toba rozmawiali a nie przez telefon :)

które mianowicie? ... wybacz, ale od 2 tygodni wydzwania do mnie pseudo policjant, to już jest męczące... nim pójdę na policję z tym( :] ) chciałam się co nieco na ten temat dowiedzieć, żeby nie wyjść na głupka :P

Gość xyzż
Prędzej by już przyszedł dzielnicowy

Gość to inaczej sie nazywa
zglos na Policje, sprawdza billing i takiemu gostkowi mozesz wytoczyc sprawe o nekanie

to ty zgłoś na policję i poinformuj o temacie poruszanym w rozmowach. A nie masz opcji w telefonie nagrywania rozmów ?

Tylko, że to niby z komisariatu z drugiego końca Polski ;) A na policji już zeznawałam w tej sprawie. A tu ciągle telefony, żeby się ugadywać z tym gościem, żeby do niego zadzwonić i jakieś pseudo groźby, że jak się nie ugadam to ten policjant to do prokuratury zaniesie :o ... Jak to ten gość to naprawdę poziom żenujący :o __ Czy takie telefony mają prawo mieć miejsce? :o to on ma do mnie problem, a jemu od początku nie zależało na tym żeby się dogadać. Jeszcze ja muszę do niego wydzwaniać. Poza tym cały czas chcę ode mnie pieniądze... :o

nosz kuzwa, nie maja prawa byc, bo to jest nekanie!

Zgłoszę sprawę na policji o nękanie i próbę wyłudzenia pieniędzy. sugerując z waszych wypowiedzi : policja nie ma prawa do takich telefonów. Nie przedstawił się, i proponuje jakieś ugody :o chyba ten gość koniecznie nie chce mieć sprawy na prokuraturze i wymyślił sobie policjanta na poczekaniu :o

Po pierwsze to sprobuj to nagrac Po drugie jak nagrasz zapytaj na policji czy ktos od nich dzwonil Po trzecie jak sie juz dowiesz ze nie, to jak zadzwoni powiedz mu, ze nagralas rozmowe i na policji dowiedzialas sie, ze nikt nie dzwoni, teraz czekasz na odpowiedz co grozi za podszywanie sie pod policjanta

policjant przede wszystkim ma obowiazek sie przedstawic, pomijajac, ze raczej przychodza, a nie wydzwaniaja no i nagrywaj te rozmowy dobrze ci radza