Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

golciaa

dziewczyny z tym programem na 200% schudniecie

Polecane posty

sama od dzis dopiero z niego korzystam ale jest oblednie rewelacyjny mozecie liczyc co w ciagu dnia zjadlyscie nawet szczypte soli czy przyprawy wyliczy i doda do dziennika kcal bedziecie wiedzialy ile kal spozylyscie i nie tylko ja jestem zaskoczona bo prawie 3000 tys dziennie a myslalam ze max z 1700 polecam kazdej kobiecie i panom tez moze sie przyda w odchudzaniu i nie tylko w nabieraniu masy miesniowej tez

DO DALAM PRZED CHWILA DIETE MOJA KTORA BYC MOZE I WAM POMOZE BO JA OD DZIS TEZ ZACZYNAM :)

widę że wszystkie oczekują tylko pigułki na schudnięcie a jak człowiek dobrze radzi to mają wszystko w dupie!!!!!! testujcie dalej te diety a i tak żadna z was tak naprawdę nie schudła ,bo piszecie że tak a potem pytacie jak ci się to udało a same brniecie w błędnym kole...:( jedna do drugiej pisze ile schudła a prawda jest taka że nie zrobiła z sobą i dietą nic tylko czeka na odpis ta może któraś szybciej i łatwiej schudła ...dziewczyny ,kobiety nie bądzcie ślepe ,kilogramy z powietrza się nie wzięły i jeśli chcemy je zgubić to trzeba się dobrze do tego zabrać, jak do reperacji naszej zepsutej pralki czy też samochodu :)

sama walcze z nadwaga nie otyloscia...mialam kilka topikow zalozonych a to cud dieta woda albo ocet ale sprawdzalo sie tylko na chwile ,,,,mam teraz zgage od octu i klopoyt zoladkowe ...alw skoro chcecie to wcinajcie psychotropy meride po kazda nazwa schudniecie i wyniszczycie organizm.moj chrzesniak to musial brac i byl chudy jak palec jeszcze jeden lek siostra musiala podawac doxepan czy cos takiego na ataki padaczkowe bo mial.chlopak juz w 7 klasie i nie bierze lekow a przylyl strasznie ale nie okrutnie ...wiec leki ktore zniszczyly mu watrobe i serce jakos wplywaly na chudniecie....

Gość mrumrumruu
hahahahahahahahahahahhhahhahah :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D dawaj dalej, dawaj....:D:D:D:D:D:D:D:D:D zobaczymy jak bardzo potrafisz sie wkurwic:D:D:D:D:D:D

Gość olabogaaaa
NIE WCHODZIC!!!!!! WIRUS JEST NA TEJ STRONCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale czego ty się spodziewałaś bo nie rozumiem... przez godzinę sto wpisów? może ludzie mają coś więcej w południe do zrobienia niż tylko przed kompem siedzieć :)

Gość olabogaaaa
a w ogole to pierdolisz jak potłuczona wiec mysle ze nikt normalny nie bedzie prowadzil z toba zadnej sensownej dyskusji....

Gość WolnyWojownik
Strony zarządzane przez Izrael : o2.pl pudelek.pl kafeteria.pl smog.pl lansik.pl sfora.pl sportfan.pl pardon.pl hotmoney.pl makbet.pl samosia.pl autokrata.pl radar.pl snobka.pl luxlux.pl kowbojki.pl sfora.biz najdom.pl frix.pl egoisci.pl kaprysy.pl najauto.pl dobramama.pl ibutik.pl dzis.tv grymix.pl go.pl popsex.pl fmix.pl planowo.pl najpraca.pl pogodnie.pl prawosos.pl notowany.pl xboxer.pl proca.pl superbon.pl mamaczytata.pl gazik.pl kumple.pl posrednio.pl pixy.pl

jesli ktos chce pomoc a inni to olewaja to znaczy ze nie warci sa uwagi bo nie chca ze soba nic zrobic