Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulinkaaaa19

Wymioty podczas miesiączki

Polecane posty

Gość mala mimimim
Ja dzis tak miałam do momentu biegunki jest ok potem sie zaczyna. Sadziłam na początku ze przez diete błonnikowa ale ja wymiotuje slina zatem cos jest nie tak. I musze zwrócic bo sie nie da potem usinam z przemeczenia. Jest to juz 3 miesiac tak wczesniej brałam tabsy to był raj okres mnie nie dotyczył ale grubłam puchłam i .... masakra jadłam ile wjedzie . Ale nie wiem co jest przed tabsami moze 2 razy tak miałam. Teraz notorycznie ja tu zyc praca obowiazki chyba wroce do tabletek i zaimplementuje diete. Dobrze ze moge z domu pracowac bo chyba by mnie wylali za dłuższa metę. Ide czym pradzej do Gina zeby mi usg zbadal na hormony dał badania. Bo co bedzie jak znajde inna lepsza prace powiem sorry ... okres mam taki ze mnie nie bedzie srednio 2 dni w ms w pracy jak jest ten wazny deadline :-(((( chce byc facem

Gość gość
Parę razy też mi się zdarzało wymiotować w czasie miesiączki. Do tego biegunka i nieopisany ból podbrzusza, krzyża i głowy. Czuję się wtedy jak przepuszczona przez maszynkę. Przetestowałam różne sposoby i ulgę mi przynosi jedynie pyralgina. Nawet jak bardzo boli, to pyralgina łagodzi ból

Gość gość
wymiotujemy z bolu :(

Gość gość
Witam. Od kilkunastu lat męczę się z bolesnym miesiaczkowaniem i niestety żadne sposoby nie działają. Brałam już większe dawki przeciwbólowe na tydzień przed okresem, przykładam termofor, kąpiel i nic nie pomaga. Gdy poszłam do ginekologa usłyszałam,, taka pani natura,, a wszystkie wyniki są dobre. Chyba pozostaje mi czekać aż okres minie czyli jeszcze jakieś 30lat :-(

Gość Kto tak ma jak ja
Też tak mam dziś, wcoraj zwymiotowałam tabletke

Gość gość
Moje dziecko ma 18 miesięcy a ja dalej wymioty co miesiąc. mi z tą ciąża nie pomogło; )póki brałam tabletki po ciąży było ok teraz 2 miesiąc nie biorę i masakra.. tylko tabletki

Gość gość
Również mam często wymioty i biegunkę jak przy zatruciu. Mówiłam o tym ginekolog a on na to, że da mi silne leki przeciw bólowe. Tylko dlaczego skoro ja najmocniejszy lek jaki wzięłam to był Apap. U mnie wszystko zaczęło się jakieś 8 lat temu jak pewna pani ginekolog przepisała mi jako pierwsze leki antykoncepcyjne tak mocne tabletki, które brało się zon stop bez przerwy na okres. To po nich kaobserwowalam różnice w moim przebywaniu miesiączki.

Gość gość
Ja to wymiotowałam z bólu po prostu. Ale odkąd na ból zaczęłam brać pyralginę, która szybko i skutecznie przynosi ulgę, to mam z tym spokój