Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abraja

Dlaczego sie pytam?

Polecane posty

Dlaczego kobiety pytacie se na forum czy jestescie w ciązy? Po co? To tak jakbyscie nie były kobietami i istotami rozumnymi... Wystarczy poswiecic te 20 zeta i zainwestowac w test albo i śc na NFZ do gina i usłyszcec odpowiedz.... Codziennie setli tematów...czy moge być w ciązy jak sperma chłopaka kapneła na przechodzaca obok mniemrówke a ta mnie potem ugryzła ;)

Gość zuzul
Bo mają problem. Więc się nim dzielą. Nie chcesz nie czytaj. Ja wolę podtrzymać na duchu jakąś dziewczynę, która się boi niż czytać Twoje wypociny. TWÓJ temat jest durny i niepotrzebny, a nie ich!

spieprzaj dziadu kto ci kazał odpowiadac skro sie ciebie nie pytam?

Gość zuzul
Haha. No tak 'zachwycajcie sie moim tematem'. Tam nie bylo nigdzie 'pytam wszystkich oprocz zuzula'. Debilko :D

Zuzulu ja pytam powaznie bo nie wierze ze w 21 wieku ludzie nie wiedza jak działa test ciązowy Śmieszy cie moje pytanie?Nie uwazam je za zabawne Tak poprostu jest jak ludzie biora się za seks chociaz nie maja o nim zielonego pjjecia ]Uważasz ze jest to idiotyczny temat/ A ja uwazam ze ludzka głupota jest idiotyczna i ktos kto pyta czy zaszedł w ciąze leżac na rece chłopaka która on jej robił palcówke godzine temu jest zenujacy

Średnia rozpoczęcia współżycia to teraz 14-15 lat..Kurva ludzie, potem jest płacz, bo jedna z drugą myślały, że gumę wkłada się na głowę..

w anglii jedna myslała ze MontainDew działa jako anty jak sie go wypije przed stosunkie...bo jeje kolezanka powiedziała No i ma teraz małego MontanaDewa

Gość ohohohoh
no i po co taki temat ? odpowiadasz sobie juz sama na pytania. czemu? bo są głupie chocby przykład jaki sama podałas ,,montaindew''

ostra.....🖐️ gume to sie wklada na glowe jak sie choojowo czujesz :P:P a co do tematu.....drogie kolezanki,pilnujcie swoje coreczki zeby tez tutaj nie musialy zakladac takich postow!!