Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewka1243

niby kumpela

Polecane posty

Mam problem z moja koleżanka, a mianowicie chodzi o to ze ona podrywa mojego chlopaka!!! najgorsze w tym jest to ze on zwraca na nia uwage, i cvhyba ona mu sie podoba... !!!!! pomocy!

Gość azsxdefrtgy6hu7
powiesic kolezanke faceta do klatki.

Gość jezeli brakuje
a po czym wnosisz ze tak jest? dawaj jakies konkrety

np. patrzy na jej tyłek i piersi. co prawda mopga byc one troche wieksze od moich ale nie wiem czym on sie zachwyca..

Gość jezeli brakuje
i tylko patrzy? eh....

caly czas rozmawiaja na przerwach w szkole, dopiero gdy ja podejde do niego to ona odchodzi, a on zachowuje sie jak gdyby nigdy nic.,

Gość laleczka1991
heh mialam identyczna sytuacje.

Gość jezeli brakuje
jak to rozmawiaja ? to spław ją ! powiedz zeby sobie znalazła jakiegos innego słupka do rozmowy! a jemu to samo.jak mu sie nie podoba to papa.

Gość behemłucik
jak jest prawdziwy chop to co się dziwić ,że patrzy na biust i tyłek :D

tylko ja go bardzo kocham i nie wyobrazam sonie zycia bez niego!! a najgorsze jest to ze on sobie z tego nic nie robi! wydaje mi sie ze on chyba widzi za ja jestem o niego zazdrosna ale w zadsem sposob nie reaguje

Gość taka jedna sobie*
Po co do niego podlazisz?:O Wez stan sobie na przerwie z najlepszym towarem w szkole i gadaj, niech to on podejdzie i niech fo zrzera zazdrosc:O

Gość laleczka1991
ewka1243 tak jak napisałam miałam podobna sytuacje, moze nawet gorsza. Jesli chcesz to możemy porozmawiac ale raczej nie na tym forum. Może gg ?

Gość tylkoo nie tooo !
skoro tak robi,to wybacz ale najwidoczniej Cie nie kocha i zakochal się w Twojej kumpeli,z ktora pewnie po kryjomu pisze.

własnie z nim rozmawiałam, bo był u mnie i powiedział mi, tzn sam zaczął ten temat... powiedział mi że nie powinnam być zazdrosna o tą moją koleżankę bo on chciał sprawdzić czy naprawdę go kocham, dlatego tak z nią gadał,.... w sumie trochę mi ulżyło ale z jednej strony trochę sie na niego obraziłam ze wykręcił mi taki numer... mógł po prostu spytać... sama już nie wiem czy miłość do niego znaczy dla mnie tak wiele.. a wszystko przez ten jeden głupi incydent... chyba straciłam do niego zaufanie... :(:(