Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssssssssssssssseerere

wolałbyscie byc same czy wyisc za maz za

Polecane posty

mezczyzne po podstawoówce ze wsi zżytego strasznie ze swoją prymitywną rodziną i do tego ze skłonnościami do alkoholu?

Gość dla dobra tego faceta
zostań sama :P

pytam bo moja przyjaciółka ma 2 lata i tak wychodzi za mąż motywując to obawą że zostanie sama bo ma juz swoje lata

ma 2 4 lata czwórka się nie wybija. Facet jej powiedział że nigdy nie bedzie dla niego ważniejsza niż rodzina i że musi sie przyzwyczaić że będą tam bardzo czesto jezdzic bo on jest zżyty z nimi.Ciągle się kłócą bo ona nie chce tam jezdzić.Rodzina jej nie cierpi.Ona jest z m iasta i po studiach.Facet pracuja na budowie zagranicą i jak przyjeżdza do domu rodzinnego to ca dziennie pije zkolegami

mamiast odkadac na mieszkanie dla nich to stwierdził że kupi siostrze sklep(siostra ma 30 lat):O

Gość jak dla mnie to horror
wolałabym być sama:O

Gość eNKejowa bladź
Ważne, żeby mąż był monogamiczny i nie pil oraz nie zdradzał!

Gość A nie masz nic innego na oku

no włąsnie to nie prowokacja...Mooja przyjaciółka naprawde jest taka.A ja sie nic nie odzywam bo boje sie ze sie brazi jak jej powiem dobitnie cio mysle.Nie wiem czy zle robie ale nigdy nie ingeruje wtakie rzeczy wiec nic nie mówie.modle sie tylko zebym ja sie tak nie zakochała :O

Gość dddddddddddddee
wiem jak to brzmi ale przysięgam ze to nie prowokacja:O Jedyna zaleta na moje oko to fakt ze narazie jej nie bije:O nigdy ja nie zabrał do restauracji ,nie wychodza nigdzie tylko do mamusi na rosół..On ma 33 lata a ona 24

Gość kocham Mocno
24;)? to stara panna, czas na ślub:P Ja bym z chęcią wyszła sobie za kogoś;) dziś mierzyłam pierscionek mpoich marzen..i ten mój wybrany kształt bardzo pasuje do mojej suchej dłoni:DD