Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapinka

Mężczyźni-bliźnięta

Polecane posty

Gość Zapinka

Cześ Wszystkim :) Mam pytanie...Jacy są mężczyźni urodzeni na początku czerwca (bliźnięta) ? Jakie szczegóły zaobserwowałyście? Pozdro.

Gość kjdgyusgakdye
ponoć to straszne charaktery...niestali w uczuciach i jacyś niedostępni.

Gość Hymmhymm...
Mąż bliźniak i potrafi przechodzić ze skrajności w skrajność, paskudny pesymista, wiecznie niezadowolony.. Ale ja się tym nie przejmuję, bo to jego życie, nie moje. Ma też dobre strony, ale to zależy w główniej mierze od wychowania, a nie horoskopu, bo mam też przyjaciela z piaskownicy, który też jest bliźniakiem i .. jest przeciwieństwem mojego męża.. Obu znam doskonale:) Jedyna rzecz wspólna - paskudna zmienność nastrojów i nieumiejętność radzenia sobie w sytuacjach stresowych, z drugiej strony - czarujący rozmówcy.. To chyba dotyczy wszystkich bliźniaków...

Gość Nie wszyscy tacy sami
balaganiarz, lubia zmiany , zdradzaja. Napewno nie domatorzy, szybko sie nudza, Znam paru i kazdy jest inny. Maja slabe nerwy.

mój jest chyba jakis innym blizniakiem bo oni kłótliwy ani nie zdradza ani nie bałagani jest pracowity i kocha mnie do szaleństwa ;) urodzony 7 czerwca ;)

Gość Pracowity to tak
A co do reszty to sie okaze, bo potrafi bardzo kochac, ale pytanie jak dlugo ? 2-5-10 LAT ? Zycie jest dlugie. A oni nie sa stali. Blizniak ma dwie twarze.

Gość eNKejowa bladź
Monogamiczni, szarmanccy i uczciwi!

Gość Bardzo trefnie to ujela
Hymmhymm..., to samo chcialam powiedziec , ale nie umialam tego tak ujac. Dodam , ze maja dobre serce. I szybko przechodzi im zlosc. Nie potrafia sie dlugo gniewac.

Gość horoskop nie zycie
jak ktos pisze na podstawie horoskopu to każdy taki sam wyjdzie :o a jednak ludzie są różni, nie? pisać, że każdy blixniak to bałaganiarz to jakby powiedzieć, że każda Agnieszka to kurwa - znam jedna co się puszcza, ale KAŻDEJ nie znam... a wy KAŻDEGO bliźniaka też nie, co?

Gość abraja skąd
Ty go wytrzasłaś:P? zestarego romansu;)? czy z harlequina:D:)?

Gość kwiatki bratki
abraja twoj sie urodzil w ten sam dzien co ja:)

Gość kwiatki bratki
"pisać, że każdy blixniak to bałaganiarz to jakby powiedzieć, że każda Agnieszka to k**wa - znam jedna co się puszcza, ale KAŻDEJ nie znam..." hahahah o bosch ja jestem blizniak i do tego mam na imie Agnieszka!!!

Gość kocham Mocno
narazie jego z moim Ojcem łączyły ich wąsy:P:D

Gość kwiatki bratki
"Blizniak ma dwie twarze." Blizniak ma wiecej twarzy niz tylko dwie.Takie maski,ktore wkladaja w zaleznosci od danej sytuacji.Co nie znaczy,ze sa natorycznymi klamcami i nie moga byc dobrymi ludzmi:)

Gość kwiatki bratki
a ja moze troche wierze,bo sama jestem blizniak i wiele rzeczy sie zgadza.Ale kazdy czlowiek ma tez jakies cechy charakteru,ktore sobie przez lata wyrabia.Dla mnie zdrada to ochydztwo.A kiedys moj byly chlopak powiedzial mi jak uslyszal,ze jestem blizniak,ze napewno jestem falszywa i dwulicowa:/...nie mozna osadzac ludzi tylko na podstawie znaku zodiaku to smieszne.

Mozna wierzyc w horoskopy lub nie ale to swieta prawda o dwoistosci natury, jak by dwoch ludzi w jednym. W moim przypadku bylo tak ze z jednej strony to moj ideal a za chwile ten ideal to zupelnie ktos inny, nawet nie wspominal o tym co ustalilismy wczesniej. A ja dla kogos takiego zmarnowalam sobie zycie, w imie mojej milosci do niego.