Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KKKlaraa

ROZMOWY W TOKU i mam DEPRESJE

Polecane posty

Gość KKKlaraa

Pomyslicie ze jestem nienormalna...ale dzis w rozmowach w taku byly jakies dziewczyny ktore chodza na imprezy i tak wyhaczaja facetow tylko po to zeby sie z nimi przespac w samochaodzie, wc lub jego domu! I ostatnia z nich opowiedziala ze na takiej imprezie poszla z facetem do niego do domu, wczesniej dlugo rozmawiali i powiedzial jej ze poklocil sie z dziewczyna ze go skrzywdzila itd...Jak juz byli w tym domu to oczywiscie uprawiali sex a rano ona zoabczyla na biurku zdjecie jego dziewczyny! I on zekomo jej wciskal ze to do wyrzucenia itd...no ale ona sie oburzyla jak moze miec dziewczyne a znia isc do lozka...NO I JAK SIE ZALAMALAM BO DOKALDNIE TAK JAK ONA OPISALA TA KLOTNIE JEGO I JEGO DZIEWCZYNY TO ZDJECIE NA BIURKU TO MOGLO BYC Z MOIM FACETEM! Wszytsko sie zgadza tylko ze przyzekal ze wczesie tej naszej klotni z nikim nie byl! A ja teraz przez ta dziewczyne sobie wkrecam filmy...i co ja mam zrobic????

Gość KKKlaraa
Wiesz ja sobie zartow nie robie...az mnie brzuch boli! Tak sobie mysle ze nie bez powodu sie mowi "jaki ten swiat maly" a rozmowy w toku przezciez sa z krakowa i ja tez! Tak bardzo to pasuje ze az mi nie dobrze!!

Gość silaaa
fajnie:) podupczyl nowa... widocznie twoja cipka mu nie pasowala:)

Gość KKKlaraa
Czy moge liczyc na jakies mondre komentarze? nigdy sie tak glupio nie czulam jak teraz

Gość nie chłopak
a kiedy była ta Twoja kłótnia z chłopakiem?

Gość KKKlaraa
Kłotnia z nim byla początkiem 2009 roku...tak wiem ze ludzie sa z calej polski ale do programu o takiej tematyce napewno mlode dziewczyny nie przyjezdzaly specjalnie bo pelno jest takich w krakowie! ... wiem jestem psychiczna biore sobie do serca ale tak mi to siadlo ze poradzic sobie nie moge :(

Gość mara000000
moze trafisz tu na ta laske i powie ci jak mial na imie ten koles:)

Zawsze marzyłem o kobiecie o ogromnie wybujałej fantazji ale jak tak czytam jakie one głupoty wymyślają to może lepsza baba bez fantazji ? przynajmniej spokój jest.

taaaa też to oglądałam haha niektóre dziewczyny to są takie że aż szkoda gadać ;D

Gość KKKlaraa
No historie straszne a tymbardziej dla mnie :( chyba powinnam sie leczyc:( to boli.

Gość nie oceniaj innych
bo być może jesteś od nich brzydsza i gorsza

Gość prosiaczek62
o shit o ja cie wes se daj z nim siana co to za kretyn.... zalosny jest przeciez go morzesz zapttac o to

Gość KKKlaraa
Jak go zapytam?po roku?a wogle to pomysli ze jestem porabana....tylko ze to mi tak pasuje...masakra

Gość trzeba zdobyc
kontakt do tej laski i sie dowiedziec od niej eh