Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Following me ajt

moja dzisiejsza tragiczna przygoda...

Polecane posty

Gość Following me ajt

czesc Wam! [cześć] byłam dziś na basenie i w pewnym momencie poczułam, że musze kupe. poszłam do toalety, siedziałam 15min i strasznie śmierdziało.. :o trzy ubikacje są w tym samym pomieszczeniu co 10 pryszniców, do których non stop ktoś przychodzi. na koniec mojego posiedzenia KIBEL SIE ZAPCHAŁ! :O:O:O normalnie uciekłam w desperacji do chaty!

Gość avantidietro
baseny to obrzydliwe miejsca :o

Gość Following me ajt
na dodatek powiem Wam, że zawsze jak jestem na basenie to zdrapuje z siebie martwy naskórek(i on potem pływa sobie tam w wodzie) ostatnio widzialam w śmietniku WIELKI OHYDNY BRUDNY TAMPON :o:o:o w basenie pływał kiedyś plaster :o juz nie mówie o malych obsranych dzieciach i brudnych, śmierdzących potem ludziach. większość ludzi tam ma grzybice stóp, choroby weneryczne tj. opryszczka, hpv i inne zakaźne żółtaczki i tym podobne świństwa. dzieci w wieku szkolnym szczają oficjalnie i bez krępacji do wody. zdarzają się też takie, które nabierają wody do ust i opluwaja wszystkich napotkanych ludzi. często matki polki wkładają swe bachory w pampersach do basenu(możemy się domyślać, że gdy śmierdzi, to albo ktoś puścił soczystego bąka, albo mały zrobił w pampersa) obydwie opcje napuszczają bakterie koli do wody. basen śmierdzi, ale lubie tam chodzić. :)

Gość Following me ajt
co powiecie o ludziach, którzy mają pełno pryszczy i syfów, jakieś opryszczki, brodawki, bulwy i kalafiory na ciele, a dodatkowo kąpią się w basenach? ja zawsze obawiam sie, ze pryszcz pęknie i zabrudzi wode :o kiedyś widziałam faceta, który po wynurzeniu się spod wody nasmarkał w dłonie i wypłukał je w basenie :o:o:o

Gość Following me ajt
śmierdze :(

Gość Following me ajt
kto z Was je kozy z nosa?

Gość no no no wiem
taka prawda :(