Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tarlalalalaaala

14 lat- piersi

Polecane posty

Gość tarlalalalaaala

W sierpniu skończę 15 lat, a mam miseczkę A... Moja mama ma duże piersi, więc chyba z moim dojrzewaniem jest coś nie tak... A miesiączkę dostałam jak miałam prawie 12 lat. Przeszkadza mi mój mały biust, bo koleżanki mają się czym pochwalić ;/. Już zawsze będzie A? Ponoć w czasie ciąży się powiększają, ale z moim biustem, a raczej jego brakiem, to nie ma co myśleć nawet o ciąży... wtf??

Gość taslodka234567
Mam to samo tyle, że mam 16 lat.;( Chcesz to napisz do mnie na e-mail to sobie pogadamy :(

Gość sfdfds
musisz wiecej jesc to ci biust uroscnie . Biust to tluszcz .

Gość 12345654321
ja dostalam miesiaczke w wieku 11 lat w wieku 15 mialam rozmiar A a teraz jako kobieta nie rodzaca jeszcze nosze 65 E wiec nic sie nie martw maja czas zbey urosnac

Gość taslodka234567
niby rosną tam do okolo 18 roku ale w szkole to jest masakra! ludzie gadaja na ciebie płaska i wgl:(

Gość poczekaj
może urośnie może nie różnie bywa, a Twoja mama jaki ma biust? Bo jak mały to Ty pewnie też będziesz miała mały. Martwić sie możesz jak tak zostanie w wieku np. 17 lat wtedy najlepiej zrób badania hormonalne, a na razie czekaj:-)

Gość backa
sfdfds musisz wiecej jesc to ci biust uroscnie . Biust to tluszcz . nie sluchaj go! jakis debil

Gość 12345654321
nie przesadzalabym ze tylko do 18 tz rosna ja pamietam ze poza obreb rozmiaru B wyszlam zaraz po 20stce

Gość poczekaj
tych ze szkoły można oszukać wróc np. po wakacjach w większym staniku i dokładaj co jakis czas wkładki i nikt sie nie zorientuje:-). trzeba miec patent na szkolnych debili. najgorzej to tak z dnia na dzien przyjsc w wypchanym staniku, odradzam:-)

Gość sfdfds
grube kobiety maja duze biusty , bo im idzie na piersi .

Gość tarlalalalaaala
Ale ja się nie chcę roztyć ;/

Gość poczekaj
grube kobiety tez mają mały biust, to zależy od hormonów jaki urośnie

Gość 12345654321
sfdfds sa szczuple kobiety ktore maja duzy biust i jakos twoja teoria sie nie spradza ja jestem szczupla a nie mam malego biustu tylko taki sredni

Gość sfdfds
Sutek składa się z tkanki gruczołowej ciała sutka (corpus mammae) i otaczającego je ciała tłuszczowego (corpus adiposum mammae)

Gość sfdfds
sa szczuple kobiety ktore maja duzy biust oczywiscie , ale wiekszosc kobiet z duzymi biustami ma nadwage .

Gość evone
Babcia ma duży biust,mama ma duży a ja niestety dwie pchełki mam.Kiedyś mi to bardzo przeszkadzało,teraz już nie tak bardzo.

Gość evone
Babcia ma duży biust,mama ma duży a ja niestety dwie pchełki mam.Kiedyś mi to bardzo przeszkadzało,teraz już nie tak bardzo.

Gość poczekaj
wiem jak to przeszkadza;-( jak sie ma 14 lat i wiecej i cała rdość życia przez to znika,a lata lecą

Gość tarlalalalaaala
moja mama ma duży biust i ja przytyłam parę kilo, ale nic to nie dało. Gruba nie jestem i nie chcę być. Nic już nie rozumiem ;/

Gość poczekaj
spadaj ofermo jedna:-) tutaj się ludzie żalą a nie cyce pokazują:-)

Gość horoskop nie zycie
ludzie, nei piszcie bzdur :o ani DO 18 roku życia nie rosna (bo czasem i po 30-stce się moga znacznie powiększyć, nie od tycia...) ani w czasie ciąży się nei pwoiekszają (owszem, ale na czas ciąży a potem na czas karmienia, bo potem wracają, chyba że wraz z ciąża się nabierze dużo nadwagi...) ani nawet rozmiar biustu mamy czy babci czy sąsiadki nie ma większego znaczenia... to jest indywidualna sprawa a fakt, że sa miseczki A i są staniki o tym rozmiarze, znaczy, że to nie jest anomalia i żadnych badań hormonalnych nie potrzeba :o

Gość tarlalalalaaala
taslodka234567 wysłałam ci mejla

Gość poczekaj
ale czasami trzeba przyjmować hormony gdy ktoś ma za mało żeńskich

Gość Anitaaaaaaaaaaaa3738393
Dziewuszko jesteś pusta jak bęben afrykański...;p zacznij sie sexić to zobaczysz jak Cie wywali. Nie masz wiekszych problemów...ludzie choruja na różne skomplikowane choroby w nawet młodym wieku a Ty takie bzdety piszesz. zgłoś sie do dok. Lewina on Ci pomoże....i od razu popros o coś na głowę;!!!!!!

Gość poczekaj
od sexu wieksze piersi, ha ha ha ha

Gość tarlalalalaaala
ja już nic nie rozumiem ;/

Gość tarlalalalaaala
up

Gość koko maroko
Anita nie czytaj i nie pisz jak cię to nie dotyczy. Ja mam 35 lat i mam A a w wieku 15 nie miałam wogóle piersi i wiem jak to jest. Ciagle śmiechy i dogryzanie ze strony chłopaków i dziewczyn. Czujesz się kobietą a wyglądasz jak dziewczynka. Nic gorszego dla nastolatki.

Gość poczekaj
a nie myslałaś o powiększeniu? Nie mówię o takich rozdętych balonach tylko tak do C?