Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elemenntttt

zakryć niedoskonałości na twarzy

Polecane posty

Gość Elemenntttt

Mam taki problem, jestem zaręczony od pół roku i wreście przyszłą sobotę żenię się z moją ukochaną, a problem polega na tym, że mam dużo pryszczy i zaskórniaków na twarzy, próbowałem różne kremy, nawet antybiotyki i prawdzie nie dało dużych rezultatów troszkę za późno już na jakieś leczenie, chciałbym się dowiedzieć czy są dla mężczyzn jakieś podkłady które by to w jakimś stopniu zakryło ? a na przyszłość znacie jakieś dobre sposoby ( kremy ) na to cholerstwo ?

Gość Dolly89
Może kup sobie jakiś korektor w kolorze Twojej skóry, innychsposobów raczej nie ma. Wesele masz już niedługo, gdybyś miał więcej czasu to poleciłabym Ci kwasy.

Gość Elemenntttt
jakie znowu kwasy ?, korektor to czasami nie dla kobiet, żebym nie wyglądał jak pajac na własnym weselu ;]

Gość Rosemary
Hm. Może próbowałeś różnych maści/kremów, ale nie tych właściwych ? Osobiście polecam krem Soraya na niedoskonałości -> http://www.vitanea.pl/userdata/product_photos/soraya-care-control-krem-redukujacy-blizny-alarge.jpg Stosuję codziennie wieczorem nawet sporą porcję, a każdego ranka budzę się z coraz ładniejszą twarzą, a przede wszystkim - gładszą ;) Ale skoro liczy się szybkość działania... Udaj się do kosmetyczki, nie do dermatologa - do kosmetyczki :D Warto wydać te 100zł, czy coś koło tego... ;))

Gość Dolly89
Mówię Ci, jak zaczniesz sotoswac kway to zobaczysz efekty, ponadto dobrze dobrane kosmetyki apteczne, bo te drogeryjne, reklamowane w tv nie sa zbyt dobre. Warto zainwestować troche więcej i cieszyć się ładna cera. Mozesz tez łykać jakieś suplementy np. cynk, albo pić herbatki ziołowe