Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojjik

czy karmicie wasze dziewieciomiesieczne dzieci w nocy?

Polecane posty

Gość ojjik

a jesli nie to o ktorej wieczorem i rano???

Gość w nocy to tylko
picie jak coś

Gość olsztyn111
a o ktorej wieczorem i rano?

Gość Dorota Rabczeska Majdan Darska
mój ma prawie 7 i o 4 lub 5 a nawet o 6 się zdarzyło ze wołał. no ale o 18.30 -19.00 ma ostatnie karmienie. zobaczymy jak bedzie dalej, ale ponoc w 9 m-cu juz nie powinno byc nocnego karmienia no ale jak dziecko woła to trzeba dac, najwyzej dłuzej potem rano ci pospi

Gość gosijka
to zalezy, bo jesli karmisz butla, bo dawaj w nocy tylko wode do popicia, a jak piersia, to raczej trzeba karmic :/ moj synek je butle okolo 22 i wtedy spi do 7 rano, czasami tylko o 6 wstaje

Gość ojjik
podaje o 19.30 kaszkę no i 4 albo 5 budzi sie i nie ma mowy o piciu. Jak dam butle to spi jeszcze do 7.30. Nie wiem czy dawac czy nie.

wode dawałam i 30 min do 1 h wytrzymywał i itak i tak potem wołał. teraz sie wycwaniłam i podaje mleko. no ale on tez sie wycwanił i nawet nie pije wody tylko juz ryczy az mu wsunę mleko

moj synek nie jada juz w nocy odkad skonczyl 5 miesiecy. teraz ma 8 miesiecy. ostatni posilek ok 22 i pierwszy ok 10 rano. spokojnie wytrzymuje 12 godzin, nawet pic mu sie nie chce :)

Gość ojjik
hihhiihi mały cwaniaczek!

moja myszka przestała wstawac w nocy mniej wiecej jak miała 2,5mc-a:) teraz ostatnia butle dostaje ok między 21 a 23 i spi do ok 7-9 :) ale ona ok 20 juz spi , i na to karmienie ok 22 musze ja budzic inaczej spałaby do ok 2-3 i musiałabym ja w nocy karmic, a tak to jak ja ide spac, to jeszcze małej prawie przez sen daje butle a potem tylko ok.5-6 biore ja do siebie do łozka bo sie budzi zeby ja wziac i spi ze mna jeszcze ze 2 godz :) dobrym sposobem jest własnie to karmienie pozną porą,jak Wy idziecie spac :) wtedy i dzieciaki pospia dłuzej :)

pozazdroscic. mój do 10 h wytrzyma. jak o 19.00 zje to o 5.00 znów woła i o 7.30 pobudka, bawi się ,wyjmuje go, chodzę znim i o 8.0 0 zajada znów. Twój wstaje o 10.00 ah super masz

moj synek nie jada juz w nocy odkad skonczyl 5 miesiecy. teraz ma 8 miesiecy. ostatni posilek ok 22 i pierwszy ok 10 rano. spokojnie wytrzymuje 12 godzin, nawet pic mu sie nie chce :)

Gość ojjik
moj nie chce nic przez sen. O 19.30 dostaje kaszke i probowalam ok 23 i nic pluje i odwraca glowe:(

wyslalam posta jeszcze raz przez pomylke :) moj budzi sie czasami ok 8 i biore go do siebie i kimamy razem do tej 10 :)

jak synek byłmały totez o 22 24 sie budził, o 2, 4, ale mało zjadał i dlatego. Jaby sie o 24 najadł to pewnie wtedy o 2 nie wołał tylko o tej 4 lub 5. A tak sie namęczyłam. Potemwyeliminowałam 23 z harmonogramu. ciężko było alesie udało. ostatnie było o 21 szłamspac i wstawałam o2, 4....no a teraz to o5 tylko:)) imstarsze tym łatwiej.jak mały teraz zje o 19.00 to ja tez zaraz ide spac.

aha i nigdy nie brałamgo do siebie do łóżka. raz wziełam ale juz jak sie wybudził.tak dla sprawdzenia jak sie z nami czuje...dziwnie sie czuł,patrzył.o co chodzi, dlaczego mam sztywno lezec w łózku między rodzicami.co jest grane...i zaczął sie niepokoic i marudzic. Nie ma to jak spac w swoim łózku a jak mnie juz wyciągnełas mamo to nie kładz mnie juz nigdzie ale chodz ze mną po mieszkaniu, nos mnie, pokazuj mi wszystko...xwaniaczek i bystrzak z niego

ja mojego biore dlatego, ze miejsce obok mnie sie zwalnia :) a, ze jestem leniwa to maz sam mi go przynosi do lozka zanim wyjdzie do pracy :) mamy cale wyrko dla siebie z malym i jest ok :)

Gość Jolcia Rutowicz
http://www.allegro.pl/item976250177_buty_sandaly_koturny_slomy_hs036_zamsz_czarne_38.html fajne? takie proste,, modne, nie wysokie, ale póki mały w wózku to bym pochodziła,a jak zacznie latac to wtedy płaskie baleriny kupię. myslałam o takich. napiszcie czy są ok? http://www.allegro.pl/item981323637_buty_balerinki_hs026_skora_eko_dziubki_czarne_38.html http://www.allegro.pl/item981320272_buty_balerinki_hs026_zamsz_dziubki_czarne_38.html

Gość Jolcia Rutowicz
owszem ładne nie są, ładnych ma pełno w szafie. Mi chodzi o proste, wygodne i modne, bez żadnych cekinów, kokard, kwiatów, łańcuszkó. zwykłe proste