Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ohh layla

Brak rozmiaru w CCC

Polecane posty

Go艣膰 ohh layla

bardzo spodoba艂 mi si臋 jeden model but贸w od Lasockiego. by艂am w 4 (!) salonach CCC i nie by艂o mojego numeru. teraz zastanawiam si臋, czy by艂oby mo偶liwe zam贸wienie go w sklepie. g艂upio, 偶e nie wpad艂am na to wcze艣niej i nie zapyta艂am. ma kto艣 mo偶e jakie艣 do艣wiadczenia w temacie? :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Wr贸偶ka Bellatrix
Jak si臋 nosi rozmiar 46 to i nie m,a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ohh layla
nie, akurat 39, a to z tego co wiem "chodliwy" rozmiar ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ohh layla
hmmm?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 behem艂ucik
trza poczeka膰 do jutra i si臋 spyta膰 i po sprawie :D albo lasocki pl czy cu艣 i te偶 po sprawie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a艣ka........
Najpro艣ciej b臋dzie jak p贸jdziesz do jednego z tych sklep贸w i spytasz czy w og贸le w jakim艣 ich salonie te buty s膮 jeszcze dost臋pne w tym rozmiarze...W CCC maj膮 tak膮 mo偶liwo艣膰 偶eby sprawdzi膰 czy w innym ich sklepie na drugi ko艅cu Polski jest dany produkt:) potem b臋dziesz kombinowa膰:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ohh layla
hm, dzi臋kuj臋, tak chyba zrobi臋... ale w sklepie b臋d臋 mog艂a by膰 dopiero w poniedzia艂ek :/ nie wiem czemu wcze艣niej nie wpad艂am na to, by spyta膰 o to w sklepie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a艣ka........
Mog艂a艣 spyta膰 i nie biega膰 po tych czterech salonach:) tak b臋dziesz od razu wiedzia艂a, a jak u艣miechniesz si臋 do kierowniczki to mo偶e Ci je nawet potem sprowadz膮:) powodzenia:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ohh layla
wszystkie by艂y w moim mie艣cie i to ca艂kiem blisko siebie, a ja by艂am na wiosennych zakupach, zreszt膮 my艣la艂am, 偶e znajd臋 jakie艣 ciekawsze :) ale naprawd臋 napali艂am si臋 na tamte :classic_cool:

Udost臋pnij ten post