Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama2626

Szukam niani....

Polecane posty

Gość Mama2626

Białystok, dorywczo, dziewczynka 2 lata, 6 zł/godz.

Gość 7767rr7
Chryste Panie, to gdzies jeszcze są tak niskie stawki i to za tak odpowiedzialne i absorbujące zajęcie?!

Gość Mama2626
W B-stoku stawki wynoszą 4-5 zł/godz., więc to dobra oferta.

Gość No może być, że to dobra cena
tam psy dupami szczekają taka bieda w tym regionie panuje.

Gość Mama2626
Podlasie jest biedne i mamy duże bezrobocie, dlatego jest tak dużo chętnych na to, aby pilnować dziecka za taką stawkę, dla niani wpada np. 500 zł/2 tygodnie pracy. Porównanie: praca w sklepie odzieżowym 970 zł na rękę, po 6 miesiącach 1200 zł, praca w urzędzie-referent-1200 zł, pracownik fizyczny-1500 zł, pielęgniarka 1200 zł, kierownik-1800 zł, sprzątaczka w szkole-350 zł, pracownik w drukarni-800 zł....

Gość 7767rr7
Ups, no to faktycznie... Sorry bo posadziłam cię o skąpstwo i brak poczucia rzeczywistości. No to powodzenia.

Gość Mama2626
Miałam 2 nianie, ale wróciły po wychowawczym do pracy i gdy córcia choruje, to wtedy muszę mieć kogoś do niej, kto dysponuje czasem. Ogłoszenie umieściłam jeszcze w 2 innym miejscach, ale nie szkodzi poszukać tutaj....

Gość skoro tyle chetnych za 6 zł
to po co dajesz ogłoszenie na forum

Gość Mama2626
Bo na ogłoszenia odpisują głównie osoby bardzo młode bez doświadczenia, które nigdy nie zmieniły pieluchy i nie są w pełni odpowiedzialne. Małej jest weselej, gdy przychodzi do niej niania z własnym maluchem, dzieci się wtedy bawią a córcia się nie nudzi. Poza tym, jest dużo mam, które siedzą cały dzień same, bo mąż pracuje od rana do wieczora i nie mają własnych pieniędzy, bo są np. na bezpłatnym wychowawczym i wtedy taka praca przynosi im finansowe korzyści i jest jednocześnie odskocznią od codzienności.

Gość ja też z białego

Gość ja też z białego
ja też byłam w podobnej syt bo wracałam do pracy po macieżyńskim, ale ciotka mi z nieba spadła i zajmuje sie moją córcią, masz racje takie są stawki u nas w mieście. Moja niania za 6 godz dostaje 500zł, reszte czasu pilnuje moja teściowa. Ja np pracuje jako specjalista w dużej firmie i mam niecałe 1500 zł, więc porazka z tymi naszymi płacami......

Gość podnosszę,,,