Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nella86_86

Mam ochotę zdradzić faceta...

Polecane posty

Gość nella86_86

Jestesmy razem 4 lata. Nie wyobrazam sobie zycia bez niego, ale nie wiem czy z wlasciwych powodow. Ogien namietnosci juz troche przygasl, niestety. Zyjemy troche jak stare malzenstwo. Tymczasem ja jestem piękna, mezczyzni ogladaja sie za mna jak szaleni, delektuje sie tym co widze w ich oczach kiedy na mnie patrza... mam ochote na romans, na seks, inny niz zazwyczaj, na niepweność, adrenalinę i strach. Mam ochotę znów poczuć, że żyhę, że jestem młoda i oszałamiająca...

Gość nella86_86
nie wierze ze inne kobiety nie mają takich rozterek

Gość laleczka1991
Hej, mam identycznie. Też jestem z moim facetem 4 lata i tez w nasz zwiazek wdała sie rutyna, kocham go, chce z nim byc ale czasem mam ochote na mały romans...

Gość Chodzcie do mnie
Dziwki.

Gość ha ...............
a skąd wiesz, że on nie ma ochoty na kogoś innego, jeżeli u was jest tak nijak ?

Gość dsfdssf
ale pierdolenie.. to normalne że żar w końcu zanika i wdziera się rutyna, ale żeby myśleć tylko dupą i chcieć to wszystko stracić dla rżnięcia się z innym bo brakuje ci jakiś nowych wrażeń, to chore. dla pocieszenia, to wiedz autorko, że twój facet pewnie tak samo myśli o bzykaniu się z inną. nie pracujecie nad związkiem, to będziecie się bzykali po kątach z innymi.

Gość 12345654321
Ja pikole laska po co ty w ogole jestes w zwiakzu skoro tylek cie tak swedzi?/ Ludzie to jest najnormalniejsze w swiecie ze w pwnym momencie namietnosc sie zmniejssza tak bedzies zmiala z tym facetem nastepnym i nastepnym.... dojrzala i madra kobieta to wie i nie niszczy czegos wartosciowego dla swedzacego tylka Wez lepiej zostaw tego faceta nie jestes go warta

Gość Ksionndz
a na hiva ochotę masz ?

Gość 12345654321
Nie wyobrazasz sobie zycia bez niego 4 lata jestescie razme a ty chcesz zdradzac to jak ty sobie wyobrazasz wspolna przyszlosc kolejene 30-40 lat co tylek cie zaswedzi i nowy facet oszukiwanie ukochanego?? W tobie nie ma ani milosci ani szacunku do tego mezczyzny. A jak tak ci brakuje namietnosci to tego zostaw i poszukaj innego jak ci tak zle w lewo albo w prawo ale takie to trudne zachowywac sie dojrzale i odpowiedzialnie bo tu masz cos co znasz a nowy hmm nigdy nie wiaodmo czy nie bedzie gorszy

Gość nella rozumiem Cie
ja tez mam na to ochote, kocham mojego faceta ale meczy mnie to ze jesmu albo sie nie chce a jak juz sie chce to seks taki ...no coz...inny niz kiedys. Chcialabym ognia, mroczkow w oczach, szalenstwa. Wiem ze go nie zdradze, ale przychodzi mi to do glowy. Tak naparwde bylabym szczesliwa gdyby wykazal odrobine inicjatywy i mnie zaskoczyl. Tylko nie odejsciem a jakas fajna nowoscia :D

Skoro go kochasz... To czy nie lepszym rozwiązaniem okazałoby się na nowo wzniecenie ognia pożądania ? Pomyśl.. Kochasz go, ale chętnie byś go zdradziła. Jakbyś nazwała tą relację ? ja na pewno nie sądzę, by to było zdrowe. Może lepiej udajcie się do seksuologa ? ;)

Gość jeraziah
jebane szmaty

Gość eNKejowe getto
nie patrz na związek! zaszalej, zdradź i zabaw się! jakbyś to Ty była zdradzona to być się martwiła! a jak sama zdradzisz to będziesz górą i dorobisz rogi temu matołowi i śmiać się będziesz w duchu oraz na starość!

Gość Ja znam
Ochotę można mieć na mnóstwo rzeczy ...Tylko czy wystarczy Ci sił i determinacji by to zrobić?;)

Gość popatrz na to tak
Gdyby to facet tak myslal jak Ty, to juz dawno mialby kogos na boku ;)