Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabrysek

Które dziecko byście wybrały?

Polecane posty

Gość gabrysek

Syna geja? Córke lesbijke? Córka która jest panną z dzieckiem? czyli dziwką! Czy może syna który jest złodziejem,alkoholikiem? Komu byście zapisały swój majątek a które dziecko wydziedziczyły?

Gość gabrysek
mam właśnie czwórkę dzieci , każde inne jak wyżej opisane

Gość no fucking comments
sam jesteś dziwką męską kootasie

Gość no fucking comments
i te pieprzone tematy o lesbie córce i synu pederaście też założyłeś fjócie a moze masz marzenia tego typu co?

Po 1 - jestem kobietą Po 2 - pisze prace magisterską na ten temat. Nie rozumiem waszego oburzenia. Co do samotnych matek to mówie tutaj głównie o pannach.

Gość panna z dzieckiem to norma
nie widzę w tym nic dziwnego:) Dla mnie to normalne, w jakich ty czasach zamierzchłych żyjesz?

Geja bym zabił,lesbijke trzymał z jej dziewczynką w domu,ciężarną córke zgwałcił, a z syna kryminalisty był bym dumny:)

Gość expert Wacław 19 cm
panna z dzieckiem to dziwka , ktora przedklada ruchanie nad dobro dziecka. potem dzieciak bez ojca ma wielu wujkow

Tak! Tylko że te panny z dzieckiem korzystają z mopsu albo żyją z wysokich alimentów jak królowe i jeszcze mają wsparcie w swoich rodzicach. Więc jak to nazwać, nie dość że dziwki to złodziejki i oszustki.

Gość jeśli piszesz pracę mgr
to porozmawiaj ze swoim promotorem o metodach zbierania materiału badawczego.

Gość samozapłon
a ty jestes pier do lona pinda ktorej nikt nie chce zaplodnic albo nie mozesz miec dzieci albo jedno i drugie pasztecie

Gość nie wypowiadaj się
o kimś kogo sytuacji nie znasz gówniaro, ja sama jestem panną z dzieckiem, alimentów szanowny tatuncio nie płaci, a rodzice nie żyją. Nie jestem dziwką, miałam plany co do mojego ex, mieliśmy się pobrać, ale stało się inaczej. Jest mi bardzo ciężko samej wyżyć, ale z mopsu też nie dostaję pieniędzy bo przekroczyłam próg dochodów o 11 zł. Żałosne co? I jak się czujesz królowo???

Gość do Gabryska
ad. 1. żeby być kobietą to trzeba mieć nie tylko waginę ale też mózg i kulturę osobistą

samotna matka to dziwka? sorry.. to ze facet ja w chuja zrobil to juz wystarczajaca kara za naiwnosc. dziwka to ten co ma dziecko w dupie a nie wychowujaca samotnie matka ktora musi tyrac podwojnie bo jej facet dupy dal jako mezczyzna i jako ojciec.

Gość bardzo ładna dziewczyna
do gabrysek jak mozesz porównywać złodziejstwo i pannę z dzieckiem? ależ masz ograniczone horyzonty myślowe.

Gość też do Gabryska
pamiętaj że tytuł magistra to nie tylo praca dyplomowa, to również zachowywanie się na poziomie, kultura i w godny sposób reprezentowanie swojej uczelni jako absolwentka

Gość to cóż każdy rodzic ma takie
dziecko jakie sobie wychował:)

Gość ergk,
na co teraz dziewczynom mąż ? żeby gacie jego prać ? przecie to chłopy teraz zbabiały , jak jakiś problem to ogon podkuli i ucieka , kobitki pracują , są niezależne , dziecko se machnie i dobry wibrator wystarczy

Gość za każde byłoby mi wstyd