Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona_1997

Boję się pokazać prawdziwą twarz ponieważ boję się wyśmiania

Polecane posty

Gość Ona_1997

Hej... Mam na imię Kasia i mam 12 lat. Mam dużo koleżanek ale, boję się pokazać moją prawdziwą twarz. Moje koleżanki są czasem wkurzające np. wyśmiewają się z innych lub tym podobne. Robię to samo, bo boję się że mnie wyśmieją. Mam jedną najlepszą koleżankę ma na na imię Julia która mówi mi że nie mogę udawać kogoś kim nie jestem... Lecz boję się wyśmiania jak już mówiłam. Bardzo proszę o rady. Z góry dziękuję. ;)

Gość kejszaaaaa
może tak jakby dla żartów powiedz coś w stylu: ' ale my jesteśmy głupie, jak my możemy tak robić?' uwierz, córka mojej znajomej była grzeczną dziewczyną dopuki nie wpadł w 'złe' towarzystwo. najpierw zaczyna się od dokuczania i wyśmiewania innych ale to tak na prawde prowadzi do o wiele straszniejszych wykroczec, potem to na prawde moze sie zle skonczyc. moze trzeba by sie bylo rozejrzez za kolezankami, ktore znaja się troche na zartach, a nie uwazaja ponizania innych za rodzaj poczucia humoru i ' bycia fajnymi'. Być może to bardziej podoba się niektórym chłopakom jeśli na tym CI zależy, ale z czasem i w pewnym wieku przekonasz się co tak na prawdę liczy sie w zyciu. bo chyba nie tylko 'bycie fajnym' .

Gość Ona_1997
Bardzo Ci dziękuję za radę na pewno skorzystam ;*

Hmm. Wiesz co. Może pomyśl o tym, że lepiej byłoby mieć kilka przyjaciółek, ale zaufanych i prawdziwych, niż całe grono fałszywych "koleżanek" ? Wtedy dopiero poczujesz smak prawdziwej przyjaźni ^^ A jeszcze jedno... Gdy wyjdziesz już z tej przysłowiowej "skorupki" i pokażesz swoją prawdziwą twarz, wtedy będziesz bardziej doceniana. Ludzie będą mieli do Ciebie zaufanie, będziesz lubiana ;) Uwierz mi, naprawdę miło popatrzeć, gdy wśród zatraconego tłumu wielkich pozerów, fanek Hanny Montany, taniego popu, dzieci cs'a, czy "pokolenia jp " znajdują się takie prawdziwe perełki :pp

Gość Ona_1997
Bardzo wam dziękuję ;)