Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam ochotę na dramat

Znacie jakiś dramat do granic możliwości??? Taki, który jest naszpikowany dużą

Polecane posty

dawką tragedii. Może być nawet przesadzone. Przykład to film jaki ostatnio oglądałam: Koleś zostaje w więzieniu brutalnie zgwałcony. Jego przyjaciel zostaje zamordowany, a drugi popełnia samobójstwo. Później udaje mu się uciec z więzienia, ale na wolności spotyka jednego ze swoich gwałcicieli i go zabija. Znajduje się znów za kratami, i zrywa z nim jego dziewczyna, która była dla niego wszystkim. Dostaje wyniki analizy krwi i okazuje się, że ma AIDS. Na koniec umiera. Znacie coś jeszcze tak przesadzonego?

Gość to teraz jaaa
Jaki tytuł nosi ten film? Ja oglądałam taki o dzieciakach, które się jakoś wygłupiały na mieście, ukradli hot doga czy coś, gonił ich facet od hot dogów i wpadł pod samochód. Trafili do poprawczaka, tam byli bici, gwałceni. Kiedy wyszli spotkali swojego oprawcę z poprawczaka i go zabili, co było dalej nie pamiętam.

Gość żałobA
Film "uśpieni",książka super

Uśpionych oglądałam, a co do tego filmu nie pamiętam tytułu, bo to był chyba francuski film, ale postaram się dowiedzieć jaki to był tytuł.

up

Gość Koizora
Dziewczyna poznaje chłopaka, później zostaje zgwałcona przez pewną grupkę. W szkole jest napiętnowana. Następnie zachodzi w ciąże z tym chłopakiem, a później traci dziecko. Chłopak ją zostawia, i okazuje się, że zrobił to dlatego bo jest chory. Na koniec umiera.

Gość bbbbbbbusss
titanic:-)

Gość kobieta co chce sie napic
Koizora ten film to Love story:D

Gość Koizora
Ale w końcu upchnęli tam wystarczająco dużo tragizmu :D :P

dajcie coś jeszcze :)

Dziewczyna poznaje chłopaka, ma z nim córkę. Postanawia on zostac prezydentem, wygrywa wybory, po czym podejmuje stek złych decyzji i jest bardzo nielubiany w swoim kraju. Następnie leci samolotem do Rosji wraz ze swoją delegacją i żoną, gdy nagle dochodzi do uszkodzenia samolotu i rozbijają się tragicznie nieopodal miejsca przeznaczenia. Jego kraj straszliwie rozpacza zdając sobie sprawę jakim był wspaniałym prezydentem, po czym chowają go w krypcie dla wielkich bohaterów. Rok później, rusza jego proces beatyfikacyjny i zostaje on świętym, wraz ze swoją żoną. Strasznie plakałem przy tym, ale czemu puszczają to dzień w dzień?

Gość czynnik odstaw zioło
:D :D :D ale nie stek decyzji, na boga :O to nie po polsku :P

Gość requiem dla snu
zostawia ślad na psychice