Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość relacje blizniakow

Kaczynski stracil brata blizniaka

Polecane posty

Gość relacje blizniakow

Mnie zastanawia cos zupelnie innego Pan Jaroslaw stracil swojego brata Blizniaka! Musi to byc dla niego okropne przezycie, bardzo mu wspolczuje. Jak myslicie jak blizniacy radza sobie w takiej sytuacji? Czy ktos ma jakies doswiadczenia? Ja mam brata blizniaka i mimo, ze sie klocimy, czasami nie lubimy :P to nie wyobrazam sobie zycia bez niego! Nie wyobrazam sobie nie kontaktowac sie z nim przez dluzej niz kilka dni! Ludzie czasami nas nie rozumieja, ale blizniak to cos wiecej niz rodzenstwo, to jakby czesc mnie. Nie wiem czy to rozumiecie, ale jestem ciekawa Waszych opinii o relacjach blizniakow. Rowniez o relacjach Waszych i Waszych blizniakow z Waszymi zonami, mezami itd

mnie głównie własnie to zastanawia, jak teraz czuję sie drugi Kaczynski. nie wyobrażam sobie, ze mogłoby się coś stac mojej bliźniaczce, chyba czułabym się jak połowa mnie umarła:O

Gość relacje blizniakow
doskonale cie rozumiem ile masz lat? jesli masz chlopaka czy meza, jakie sa jego relacje z twoja siostra? jest zadzrosna?

20 mam facetA, kiedyś może kapke zazdrosna była, bo ja już kilka lat z moim jestem a ona sobie znalazła dopiero rok temu chłopaka. ale z moim się uwielbiają, nieraz sami siedzą u nas, a ja na pivo do baru idę a u was?

Gość relacje blizniakow
moj brat jest zazdrosny o mojego chlopaka, raz mniej raz wiecej, ale on byl zawsze zazdrosny o kazdego mojego chlopaka. moj poprzedni chlopak tego nie wytrzymal i odszedl :( teraz dopiero to widze bo wczesniej mialam mojemu bylemu za zle ze tak zle sie wypowiada o moim bracie! moj obecny chlopak srednio znosi mojego brata. moj brat rzezcywiscie moze czesto komentuje, dobija mojego chlopaka... tak twierdzi moj chlopak. moze ma racje... moj brat twierdzi, ze moj chlopak mnie jemu zabiera (nie powiedzial tego wprost), ale ze juz nie jestem z nim tak blisko, ze juz nie jest jak dawniej! ale ja jego dziewczyne staram sie dobrze traktowac. wiem, ze mamy kazde swoje zycie i moj brat zawsze bedzie wazny!

Gość pomozcie bo dluzej nie wytrzym
mialam wiele znajomych blizniakow i obecnie mam chlopaka ktory ma brata blizniaka. kocham mojego chlopaka, ale jego brata nie moge juz zniesc. nic nie zapowiadalo tego co jest teraz. kiedys brat mnie lubial i w ogole ale kiedy stalam sie oficjalnie dziewczyna Jego brata, sytuacja zaczela sie zmieniac! jak sie okazalo jest strasznie zazdrosny o mnie, mimo ze ma swoja dziewczyne. nigdy tego mi nie powiedzial, ale uwaza ze zabralam mu brata, ze za duzo czasu przebywamy, wpedza mojego chlopaka w poczucie winy ze zaniedbuje wlasnego brata. to przechodzi ludzkie pojecie! oni maja po 27 lat! rozumiem ze moga byc blisko itd ale ja chce miec chlopaka dla siebie! chce miec swoja rodzine. jestesmy razem ok 1,5 roku a ja sie zastanawiam czy nie odejsc bo dzielic zycie z blizniakiem, wysluchiwac komentarzy po katach lub jakichs intryg to ja nie dam rady. pieprze takie zycie! ciezko sie rozmawia z moim chlopakiem o tym... na dodatek mieszka od nas kilka ulic dalej wiec wpada sobie i mowi (do mojego chlopaka oczywiscie, nie do mnie) "jakie masz plany na dzis, idziemy tu i tam?" nigdy do mnie nie powie czy ja tez albo czy nie mam nic przeciwko ze sami pojda. najczesciej brata ignoruje a potem gadam z moim na osobnosci. ale sama obecnosc blizniaka zaczyna byc nie do zaniesienia!

Gość bliźniaczka jedna
mam siostrę bliźniaczkę i nie wyobrażam sobie życia bez niej. Mieszkamy obecnie w innych krajach - ale robimy dokładnie to samo, podejmujemy te same decyzje - nie informując się wcześniej o tym. Tego nie da się opisać, nawet chorujemy w podobnym czasie.

Gość asddasddsa
Straciłam brata, nie byliśmy bliźniętami, ale to był mój brat... i to jest naprawdę straszne uczucie. Współczuję mu... bo wiem częściowo jak to jest.

Gość relacje blizniakow
Ja bym nie mogla mieszkac w innym kraju niz moj brat! To pewne. Pomozcie bo d..... mysle, ze z chlopakami jest troche inaczej. Bo konkuruja troche ze soba, kazdy chce byc lepszy. Zostaje ci tylko rozmawiac z twoim chlopakiem bo w koncu kazdy bedzie mial swoja rodzine a ty zostaniesz na lodzie Asddas.... bardzo ci wspolczuje! Piszcir wiecej o waszych relacjach:)

Gość pomozcie bo dluzej nie wytrzym
dokladnie, konkurencja miedzy nimi jest caly czas. ale moj chlopak bardzo stara sie zadowolic swojego brata i czasami zapomina, ze to ja z nim tworzymy pare, moze przyszla rodzine. mowi ze czasami o tym zapomina! tak piszciewasze opinie bo dla mnie to b.wazny temat

Gość relacje blizniakow