Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dejenka

hetero..? les..? bi? mam problem.

Polecane posty

Gość dejenka

Witam was serdecznie. Mam dość spory jak dla mnie problem. Całe życie byłam z mężczyznami. Wydawało mi się że jestem w pełni heteroseksualna. Nie rozumiałam tego jak dziewczyna może się podobać.(drugiej dziewczynie) Dla mnie wszystkie moje koleżanki były obojętne. Wyglądały jak wyglądały i tyle. Ale pewnego razu poznałam pewną dziewczyne. I nagle wszystko się zmieniło. Nie mogłam przestać na nią patrzeć. Jest piękna.. W nocy nie mogę spać bo mysle o niej.. szukam okazji żeby jak najczesciej sie z nią widzieć. Ona jest lesbijką. Ale i tak mam problem, bo nie moge jej powiedziec co czuje. Boje sie ze nasze relacje sie pogorszą. poza tym nie jestem w jej typie. ehh.. wiem o tym doskonale. Od kiedy ją znam nie interesują mnie faceci. mijam ich na ulicy jakby nigdy nic.. Zmartwiłam się, mam wrażenie że coś z moją orientacja się zmieniło. Bez oszukiwania samej siebie- zauważyłam to doskonale. Nie wiem co robić. Może tylko mi się wydaje..? ale ja naprawde czuje do niej coś więcej.. Przeraziłam siebie samą. Czy wszystko ze mną w porządku..? mam wrazenie ze jestem nienormalna. ta sytuacja mnie przerasta.

Gość dejenka
nikt ?:(

Gość dsfdssf
wydaje mi się, że jesteś bi. to nic złego przecież. porozmawiaj z nią o tym co czujesz. jak jest ona jest les, to powinna wiedzieć. jak pociąga cię, to kręć z nią. nic nie tracisz a wiele możesz zyskać. głowa do góry!

Gość No to juz wiadomo
co sie stało z moją byłą.

Gość AJSZA221
JAK ONA CIE TAK POCIAGA TO JA SPROWOKOJ TO ZBLIZENIA I WIESZ MI ODECHCE CI SIE KOBIET

Gość dejenka
no no..;)

nienormalnosc czy normalnosc nie tkwi w naszych upodobaniach seksualnych. nie jestes w jej typie, no i co? tak jak nie jestes pewnie w typie wielu facetow. to nie jeszcze nie jest problem :) zyj sobie swoim zyciem i zobaczysz jak bedzie :) nic na sile :) wszystko mlotkiem :)

Gość dejenka
jestem z nią.. temat troszke "stary"...:) milo powspominac jak sie przejmowałam;)

Gość dejenka
penetruje mnie 20 centymetrowym dildem ze az ziemia sie unosi :)

Gość dejenka
dodam, ze ponadto uwielbiam wkladac jej dlonie do odbytu, krzyczy wtedy "dalej marian, dalej!!" nie wiem o co chodzi, kim jest marian? :(

Gość dejenka
pierdoleni podszywacze :D

Gość ej bejbe ogol cipke
zroiblas jej minetke?

Gość dejenka
nie ma wieczoru żebyśmy sobie nie lizały