Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TRELELELELELE123456

Dziwny LODZIK Pomocy!!!!!!!!!!!!1

Polecane posty

Gość TRELELELELELE123456

Zrobiłam mojemu partnerowi lodzika.... na poczatku był wiotki z chwila ssania stawał się sztywny i duży i tak go piesciłam az nagle poczułam w usta coś mokrego i dośc dużo tego a jego penis nagle się zrobił spowrotem miękki.... chociaz ja nie odczułam aby to była sperma ani też nie odczułam aby on wogóle trysnął wiec Panowie co to byłoooooooooo

Gość 222222
zapytaj partnera :)

Gość TRELELELELELE123456
Pytałam ale on nic mi nie powiedził :( zapytałam czy było mu dobrze a on tylko sie uśmiechnął.... nie wiem czy doszedł...

Gość 222222
... ale chyba nie siknął ci do buzi??? :o:o:o

Gość TRELELELELELE123456
he he no nie ale jakis ten lodzik był taki bardzo dziwny :( nigdy cos takiego mi się nie zdazyło... nie wiem czy dałam mu przyjemnośc czy też nie... boję się tego ze nie było mu dobrze a on teraz nie chce mi tego powiedzieć... chociaz skoro jego penis tak nagle zrobił sie miekki i poczułam mokro w ustach to chyba doszedł :(

Gość 222222
jak po wszystkim nie chciał dalej to pewnie tak ;)

Gość TRELELELELELE123456
chociaż hm.... jak poczułam tak mokro w ustach a on zrobił się miekki to possałam go jeszcze troche i przestała... a on nic nie zasugerował czy chce jeszcze raczej nie chciał :( ah ja juz nic nie wiem teraz :(

Gość do_always_swallow
a polknelas ? bo jak nie polknelas to nie bylo mu dobrze

Gość TRELELELELELE123456
tak połknęłam tylko ze to hmmm na spermę mi nie wyglądało ani nie smakowało :( nie wiem co o tym myśleć pierwszy raz robiłam mu lodzika wiec dlatego nie znam jego zachowania przy tym nie wiem jak zachowuje sie gdy jest mu dobrze... chwilami jęczał i mówił że jest ok więc może faktycznie było ok.... :)